Оптимальний похід в гори за Воробусом - Блог про Львів

Оптимальний похід в гори за Воробусом

А тепер Горгани

Вихідні наступили, а це означає, що можна поїхати кудись відпочити або ж просто сходити в похід. Знаю, що багато людей походів не любить, бо там треба багато ходити плюс ще з собою нести вантаж, але все ж похід – це прикол.

У сьогоднішній статті ми поговоримо на тему – як оптимально сходити у похід.

Отже, розпочну із того, що для того, щоб іти у похід перш за все треба людей і місце куди будете іти.

Людей зібрати можна або за допомогою телефонних дзвінків або просто створити зустріч у соціальних мережах і побачити хто ж підпишеться на цю аферу. Подобається мені це останнє слово.

Куди піти? Можна і у місті десь сходити по горах, але тут не цікаво, треба їхати в Карпати.

Цікавих місць там багато, а якщо вас цікавить, які найцікавіші, то це можете прочитати тут.

Оптимальний час походу – мінімум два дні, а максимум напевно три, бо саме на стільки днів вам вистачає продуктів. Є варіант закупитися у магазині, але якщо ви десь полізете високо у гори, то який там магазин. Хіба що розіграти на чувачі хто спуститься, поки ви будете спати чи просто пиячити. 😀

Чому мінімум два дні? Знаю по власному досвіді, що коли ти хочеш піднятися на гору і спуститися цього ж дня, то згодом ти такий будеш змучений, що треба три дня щоб прийти у себе. А так, поспиш, відпочинеш і знову по конях. 🙂

Також читайте:   Похід на Молдавяну. Частина перша (фото)

Що брати з собою у похід?

Тут все залежить від вашої уяви, але серед найважливіших речей виділив би такі:

Нормальний рюкзак на два плеча, бо коли буде на одне на пів дорозі вам все набридне і або його викинете геть або ж просто залишитеся спати вже там.

Їжу, воду, можна алкоголь. Води можна і багато не брати якщо добре знаєте де ж там джерело. Алкоголь якщо і берете, то переливайте його у пластикові пляшки. Так буде легше нести.

Дощовик, спальник, карімат, палатка, сірники, таблетки. Все це потрібно, бо невідомо яка буде у горах погода, як ви будете почуватися ну і звісно що треба приготувати щось попоїсти, а без сірників це зась!!! Пам’ятаю одного разу пробували запалити вогонь від сонця, але хіба що пробували.

Казанок. Хто любить пити чай у горах? Вийшов зранку, крикнув на всі гори і згодом попив чаю чи кави. Але, треба ж таки казанок. Знаю, він важкий, але що то є.

Що ще? Не забути файну компанію, кілька дівчат, можна багато і хороший настрій.

Якщо дотримаєтеся моїх порад, то все у вас вийде і добре відпочинете.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*