Що взяти із собою на море

Відпочинок на морі

Сезон відпусток розпочався. З ким лише не говорю всі тільки і думають де б то поїхати відпочити, з ким поїхати і на яку водойму. Звісно, що найпопулярнішим видом відпочинку серед людей, принаймні в Україні є моря.

Якщо ви в це не вірите, то підіть зранку де є каси попереднього продажу квитків на поїзди і все самі побачите. Черги ой які величезні.

Уявімо собі, що ви таки визначилися де їхати і тепер треба зібрати сумку, бо на море таки треба щось із собою брати.

Що ж взяти із собою?

Тут дуже багато чого залежить від того чи ви їдете по путівці чи своїм ходом, так званим дикуном. 😀 Якщо перший варіант, то звісно там все є, і проживання і найголовніше – їжа.

Якщо ж за другим варіантом, то тоді треба думати, гадати що куди і як.

Отже, перше що робимо – це витягаємо дорожню сумку. З кульками би не радив їхати, бо вони можуть порватися і тоді будете бігати по вокзалах у пошуках сумки та і з власного бюджету ще пару гривень викидати на неї теж не діло.

Що кидаємо у сумку?

1. Одяг і взуття.

Завжди ходити в одному і тому ж одязі не будете, тому треба взяти кілька пар трусів, шортів, футболок. З штанами чи светрами я би дуже не думав, хоча одну пару взяти можна. Усіляка ж може бути погода.

2. Засоби особистої гігієни.

Зубна щітка, мило, станок для гоління, крем для гоління, у дівчат свої штучки, дезодоранти, туалетний папір тощо. Звісно, все це можна купити і на місці, тому вже дивіться як у вас із місцем у сумці. Можна презервативи захопити для курортних романів. 😀

Також читайте:   Брно: місто в якому варто побувати

3. Крем для засмаги.

От він треба і ще й як. Скільки бувало випадків, що люди їхали на моря, виходили на пляж і моментально горіли. Потім температура, погане самопочуття, шкіра злазить і так далі. Якщо помірно засмагати, то можна і не згоріти.

4. Вода, їжа.

Якщо ви їдете поїздом чи автобусом, то треба взяти хоч щось перекусити. Звісно, можна і набрати повно макаронів, бульби у сумку кинути, але це я думаю можна все купити на місці. Головне, щоб ви мали що попоїсти у час поїздки транспортом.

5. Гроші.

Варіант – цікавий, але самі розумієте, що без них на відпочинку нікуди. Ви можете все забути, а взяти лише гроші і тоді маєте свято.

6. Квитки на поїзд, автобус.

Якби там не було смішно, але бувало і таке. Все взяли, прийшли, а квитки забули вдома. А поїзд чи автобус чекати не будуть.

7. Здоров’я.

На морі зовсім інший клімат, тому будьте готові до всього. Може піднятися температура, виникати погане самопочуття і так далі.

Якби там не було, відпочивати завжди класно, тому раджу це робити поки є тепло. 🙂

До речі, якщо ви зібралися на відпочинок на морі і не маєте перевіреної турфірми – раджу звернутися до агенції “OTi tour”, тел. (032) 261-35-70, веб-сайт: www.otitour.com.ua. Офіс фірми є у Львові в центрі, на вул.Чайковського, 20 на третьому поверсі 🙂

Насамкінець, пропоную вам взяти участь у цікавому опитуванні саме на тему цьогорічного відпочинку:

Де Ви плануєте відпочивати цього літа?









Подивитись результати голосування

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 23.06.2012 пише:

    Не забудьте коханку на море взяти 😀 😀 😀

  2. Пилип Арсенійович 23.06.2012 пише:

    і горілягу 😆 😆 😆 😆

  3. Пилип Арсенійович,
    коханку знайдеш на місці 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*