Я не прощаюся, Razan, я кажу до нових зустрічей!!!! - Блог про Львів

Я не прощаюся, Razan, я кажу до нових зустрічей!!!!

Такий Назар в Україні

Воробус сумує і то так серйозно. Коли з ким прощаєшся, то завжди не приємно, а хочеш якнайшвидше зустріти цю людину ще і ще раз.

Але, таке вже життя. Сьогодні зустріч, а завтра треба прощатися.

Що сталося, спитаєте ви? Відповідаю, вчора ваш автор дізнався, що наш активний дописувач Назарко, а всі його знають під ніком – Razan покидає терени України і виїздить закордон, а якщо бути точнішим в Італію.

От сиджу зараз і згадую наше знайомство із цим паном. Сталося це минулого року, коли хлопчина відважився на дуже великий крок, а саме освідчився дівчині на весь інтернет. Тоді ця стаття здійснила такий фурор, що ще досі освідчення Назарія є топовим серед всіх статей на блозі, а їх вже дай Боже є ой як багато, більше тисячі точно.

Згодом ми таки зустрілися в реальності. Спочатку хлопчина щось соромився, мало що балакав, але згодом як розговорився, то Воробус не знав як втікати від нього. Оці його питання: «Ти чого ще не жонатий? А ну бігом за пивом йди, Давай не пий багато, Карпати будуть чемпіонами України» ще досі пам’ятаю.

Ледве не забув, як ми пісню записували. Це було щось. Воробус хвилювався, а Назар все казав якщо у мене вийшло, то в тебе вийде також. І що ви думаєте? Таки вийшло.

Перед виїздом хотів подякувати Razanу за все, що зробив для блогу, за його цікаві статті, за його завжди хороший настрій.

Також читайте:   "Поки всі сплять". Пам'яті Юрія Руфа (відео)

Також хочеться побажати йому таки зіграти у футбол на реальному футбольному полі. В тебе все вийде і незабаром ти будеш здоровий. Труднощі – це така річ тимчасова, вони і є для того, щоб їх вирішувати.

Ти там в Італії не зазнавався, бо як поїду до Марсело обов’язково тебе відвідаю і спитаюся як там італійські дівчата. Чуєш мене?

Я не прощаюся, Назаре, я кажу до нових зустрічей. Сподіваюся Україну і нас ти ніколи не забудеш!!! Давайся чути і привіт Марсело, Vrubli і всім решта українцям що живуть у цій країні.

До речі, шановні користувачі блогу, перед від’їздом Razan записав ще кілька пісеньок. Пацан – молодець, як тільки є нагода одразу ж починає співати і, скажу, кожного разу у нього це все краще і краще виходить.

Слухаємо і чекаємо від Назарія пісеньок вже на італійській мові. 😀 Пам’ятаєш ти мені обіцяв сходити на стадіон «Сан-Сіро», так що спеціальний кореспондент, даю тобі таке звання ми чекаємо від тебе вражень від цього місця і від Італії загалом. 🙂

З найкращими побажаннями дуже скромний Воробус і його користувачі, яких за два з копійками років трішки назбиралося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Razan 26.06.2012 пише:

    Дякую, Ігорко!
    Також хочу подякувати усім користувачам, які підтримували мене в усіх моїх починаннях, це і освідчення і відверте інтервю, і інші статті.
    Хтось підтримував, хтось ні. І це цілком нормально.
    Справді, згадую Воробусе нашу першу зустріч, з тобою і з Йоргеном. Йорген був більш серйозний, я як завжди за словом в кишеню не лізу, і, можливо, інколи буваю занадто пошлим;)
    Бажаю тобі і усім користувачам блогу залишатись веселими і життєрадісними, не дивлячись ні на що! До зустрічі!
    🙂

  2. Vorobus 26.06.2012 пише:

    Razan, не забувай пацанчік і файної тобі там дівчини. 8) 8) 8)

  3. Jorgen 26.06.2012 пише:

    Успіхів тобі там, Назарко!
    Хіба дивись не переїшся макаронів 🙂

  4. vrubli 26.06.2012 пише:

    Назаре, якось зараз все вимальовується в сумних тонах, адже від’їзд і прощання з близькими завжди нелегкі. Проте ти не сумуй! Пам’ятай, що це те, чого ти довго хотів, а тепер досягнувши своєї цілі насолоджуйся нею!
    І не зупиняйся, якими б не були життєві труднощі!
    Успіхів! 🙂 Ти заслуговуєш на все найкраще! 💡

  5. Пан П 26.06.2012 пише:

    Успіхів Назаре та попутного вітру 🙂

  6. ГОПНІК 26.06.2012 пише:

    шоб в тебе братан всьо було файно

  7. Patron 26.06.2012 пише:

    Разан, удачі!!! Живи, твори, не забувай старих друзів і співай!!!

  8. marselo 26.06.2012 пише:

    так ото у бон вояж дорогий друже, у добрий шлях 🙂

    (c) Олег Скрипка

  9. Razan 27.06.2012 пише:

    Дякую! Час від часу буду писати нові статті, з дозволу Воробуса.
    Патрон! Треба буде з тобою дуетом через рік заспівати, і не кажи що ти не вмієш співати! Головне – хотіти, і мати хочаб мінімальний слух! До зустрічі!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*