З 1 липня зростають тарифи на електроенергію - Блог про Львів

З 1 липня зростають тарифи на електроенергію

Економимо електроенергію

Комунальні послуги, їжа, одяг – все це є неодмінним атрибутом нашого з вами життя. Якби нам цього не хотілося, але без них ми не проживемо.

Особливо перший пункт, бо якщо хочеш жити у місті, то треба умови для нормального життя.

Як вони ці комунальні послуги всім набридають, ну в смислі за них платити. Ще не встигли отримати заробітню платню, як треба знову її використовувати. Як поприходять рахунки за електроенергію, газ і тому подібні, то аж страшно стає.

А от ще як подописують кілька десятків кубів, то в нерви кидає. Але, це вже тема іншої статті. Сьогодні про інше.

Вчора ввечері такий приїжджаю додому, заходжу у під’їзд і чую розмову двох сусідок, які лаються на когось на високих тонах. Думаю що ж таке, невже знову чийсь кіт нагадив чи когось обікрали, а виявляється все по-іншому.

«Воробус, ти чув що знову піднімають тарифи на електроенергію», спитала сусідка. Звісно, що я нічого не чув, бо за всім спостерігати, то треба мати чотири голови і щоб всі думали. Але, підняття тарифів ніколи нікого не радувало.

На моє запитання а на скільки піднімають тариф, коли, сусідки змогли відповісти лише що піднімають і що з 1 липня.

Ой не вірю я цим бабусям, вони завжди все люблять перекрутити тому по приході додому вирішив розібратися у цьому питанню.

Також читайте:   Навіть "Rozetka" не допомогла купити марку "корабля"

Хто може допомогти? Звісно, що інтернет, який завжди є під рукою. Набираю запит у пошукову систему і бачу, що дійсно подорожчання відбудеться, але не так як казали бабусі. Це стосується лише тих людей, які перевищать норму світла більше 800 кіловат на місяць.

Таким людям прийдеться платити за світло по значно вищому тарифу чим інші люди. Якщо ти використовуєш більше 800 кіловат, то плата буде складати – 0,9576 гривні за 1 кіловат.

Багато? Еге ж, що не кажіть.

Інші ж ліміти залишаються не змінними. А хто не знає, то нагадаю.

Отже, якщо ви маєте газову плиту, то до 150 кіловат на місць ви маєте платити за тарифом – 0,2802 гривні за кіловат, якщо ж більше 150, то відповідно – 0,3648 гривні за 1 кіловат.

Якщо ж газової плити нема, а є електрична плита, то плата за електроенергію складає – 0,2154 гривні за кіловат. При цьому допустимий ліміт складає – 250 кіловат.

Якщо ж ви перевищуєте цей ліміт, то вже маєте платити – 0,2802 гривні за кіловат.

Тому, хто не знав, то скажу, що електроенергію треба берегти, бо в іншому випадку ви попадете у гроші. Хоча, хто їх має багато, тому і по гривні можна платити за кіловат.

Ось такі от справи. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 30.06.2012 пише:

    от упирі оборзіли 👿 👿 👿 😈 😈

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. З 1 липня зростуть тарифи на електроенергію: Воробус

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*