Підводна кур…а в тернопільському озері - Блог про Львів

Підводна кур…а в тернопільському озері

І там є неадеквати

Буквально вчора ваш автор повернувся із черговою подорожі, які Воробус практикує із своєю компанією. Їздили, веселилися, співали ми багато, ну і як без пригод, а їх, як завжди буває багато. Про одну з них я вам сьогодні розповім.

По дорозі до нашого місця дислокації Воробус і компанія зупинилися в Тернополі. Хто там ще не був, то їм було цікаво глянути на славнозвісне озеро чи як його називають став. Воробус у Тернополі бував та все рівно пішов із друзями прогулятися.

Це був вихідний день, погода чудова і нарешті працювали фонтани, люди гуляють кругом озерця, аж душа радіє. Та, як це буває досить часто, завжди знаходиться якийсь рогуль чи рагулиха, які просто псують настрій.

Діло було так. Саме озеро не призначене для купання, тому тут лише можна поплавати на яхтах, хоча можливо з іншого боку берега є місця де можна і плавати.

Йдемо ми компанією, побачили жіночку років 30-35, яка надумала лізти купатися в озеро і що цікаво мала вона черепаху. Та якщо хоче, то нехай лізе, хто ж їй заважає.

Але, в один момент коли жінка побачила нашу групу почала так лаятися, що якби всі дівчата так лаялися як вона, то я не знаю щоб це було. Напевно світ би зник.

Ну де ж так можна? Діти гуляють, закохані, а вона мат за матом і мат за матом. Зауважив, що чомусь вона не любить жінок. Чого, навіть не знаю. Напевно щось в неї не склалося в особистому житті. Але ж це не означає, що треба всіх посилати далеко.

Також читайте:   Воробуc і народ співають гімн України у фан-зоні (відео)

Гуляємо, гуляємо, повертаємося назад, і чую знову вона плаває з черепахою і якусь мамочку з дитиною матюкає. Якийсь дибілізм просто.

Питаю людей, а хто то така, на що місцеві відповідають що не варто на неї звертати увагу, бо вона дурна з дитинства. Дурна, дурною, але з нею згодом ніхто розмовляти не буде.

Підходить Воробус і ця жіночка хотіла щось там мені помахати рукою, на що я їй сказав так як вона казала до наших дівчат. Не заслуговує ця людина увагу.

Згодом наша група ще довго сміялася з цієї пригоди, бо хто не приходив назад у автобус, то всі так і згадували «підводну кур…у». Саме так назвали її люди.

Коли автобус рушив далі у подорож місцями України, то побачив як ця жіночка переходила дорогу. На вигляд нормальна, здорова, а як можна згодом помилитися коли з нею заговориш.

Ось так от. Тому, коли будете у Тернополі і будете бачити жіночку, яка плаває і всіх посилає – знайте, що це героїня сьогоднішньої статті – «Підводна кур…а».

Будьте ввічливі!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Andr1y 02.07.2012 пише:

    хм…

  2. patron 03.07.2012 пише:

    “зауважив, що чомусь вона не любить жінок. Чого, навіть не знаю. Напевно щось в неї не склалося в особистому житті”. Оце загнув 😡 😡 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*