Пляжний футбол. Україна 7:4 Польща

Україна перемагає Польщу

Спекотна погода і на далі панує на теренах Європи та і України, зокрема. Люди рятуються хто як може. Одні сидять під кондиціонером, інші залазять у підвал, ще одні їдуть до водойми, а хто як ваш автор сидить в хаті. Чому так? Невже Воробус захворів чи йому нема де піти.

Все просто, ваш автор чекав із нетерпінням трансляції із Москви, де свої поєдинки за вихід на чемпіона світу проводить збірна України з футзалу.

Вчора наш блог почав розповідати про такий вид спорту як пляжний футбол. Інші команди нас мало цікавлять, а ось коли грає збірна України – це завжди викликає підвищений інтерес.

Після того як українська дружина поступилася іспанцям із рахунком 4-5, у матчі із поляками нашим хлопцям треба було будь-що перемагати.

Важко це зробити, українці – фаворити чи навпаки? На ці запитання відповіді мала дати лише сама гра. Як карта ляже, так і буде.

Розпочався поєдинок дуже спокійно. Помітно було, що результат ту цій грі дуже важливий для команд і вони боялися допустити помилку. Це була, як кажуть, гра до голу. Хто б його забив першим, той би мав більші шанси на підсумковий успіх.

Що приємно, першими якраз відзначалися українці. Вони за 60 секунд (феноменальна результативність), забили аж три голи. Де ви ще таке побачите? Поляки були шоковані і до кінця гри в себе так і не прийшли. Так, вони відігрувалися, але Україна теж не спала і на гол поляків відповідала також голом, а то і двома.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі всі групи Елітного раунду

Найбільше голів за нашу команду забив Пачев, який зробив покер. Хто не знає що це таке, то скажу – це чотири голи в одному поєдинку.

Також результативні удари на рахунку – Черевка, Борсука та Зборовського.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу українців із рахунком 7-4, а це означає що збірна України з пляжного футболу їде на чемпіонат світу, що відбудеться у Таїті!

Підопічні Сергія Кучеренка впоралися з поставленим завданням і зайняли одне з перших двох місць у своїй відбірковій групі на чемпіонат світу, що гарантує участь у фінальній стадії ЧС, яка пройде на Таїті у вересні наступного року.

Чекаємо чемпіонату світу і знову і знову перемог від українських футболістів чи краще сказати козаків.

P.S. Ще б у великому футблі так вдало грала українська збірна, їй би ціни не було. Сподіваємося, що на чемпіонат світу, відбір до якого стартує вже зовсім скоро ми таки вийдемо.

Фото: beachsoccer.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Кличко перемагає Томпсона (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*