Поверніть трансферні квитки!!!!!!! - Блог про Львів

Поверніть трансферні квитки!!!!!!!

Чи повернуть їх?

Вчора вашому автору довелося знову ж таки проїхатися львівськими маршрутками. Хоча, навіть тепер не знаю чи це можна назвати маршруткою, бо дійсно таки був великий автобус. Вам одразу ж спадають на думку радіальні маршрути, які ввели у Львові ще минулого року. Саме про них нині будемо говорити.

Так от, розпочну із того, що великі автобуси – це плюс місту і навіть великий. Аж приємно їхати у такому транспортному засобі. Заходиш, ніхто тебе не штовхає, є де сісти і їдеш собі як на курорт.

Але, не подумайте що все так добре і Воробус нічого не буде критикувати. Буду і ще й як. Вчора довелося поспілкуватися із водієм цього автобуса і ось на моє запитання чи думають повернути трансферні квитки він відповів, що зараз про це ні слуху, ні духу.

Звісно, водій можливо так само знає як і я, але таки щось трохи знає. Виходить, що трансферних квитків більше не буде. Молодці, браво, треба аплодувати. А люди так вже звикли до них, навіть ваш автор деколи їздив за їх допомогою.

Коли місцеву владу питали чому ж зняли трансфери, то всі відповідали, що мол зараз Євро-2012, зони порушені і нема смислу їздити по трансферних квитках. Хехе, ой як смішно.

Добре, Євро-2012 минуло, фан-зону зняли і де ж квитки? Може забули чи всі у відпустках? Це був черговий піар-хід, виходить що так.

Також читайте:   Як люди ганьбляться у маршрутках

Не подумайте, що я там когось дуже хочу критикувати, якось по барабану, але людей то шкода. Наприклад моя сусідка їздила на роботу саме за допомогою трансферного квитка. А тепер приходиться платити двічі. 4 гривні в одну сторону, 4 – назад і маєш у місяць – 160 гривень лише на проїзд. А було 80 гривень.

Ясно, хто має зарплату у пару тисяч гривень, тому на…ти на ті квитки, а моя сусідка сидить на мінімалці і я стаю на її захист і ще великої кількості людей, які ними користувалися.

Єдиний плюс відміни трансферних квитків, так це те, що тепер ці автобуси не такі набиті як колись. Людям тепер дуже не обходиться чим їхати.

До речі, тільки що згадав собі як свого часу були ці соціальні маршрути. Люди їздили по одній гривні, а потім в один момент все це зникло. Нормально? Виходить що так. Обіцянки, цяцянки, піар-ходи, ніколи в них не вірив. Безкоштовний сир лише у мишоловці. В цьому вкотре переконуюся.

Але, ж новинка – тайфун у трамваях. То так смішно виглядає, всі їдуть без талонів, а коли бачать тайфун, то одразу ж компасують їх.

Цікаво чи таки повернуть трансферні квитки, хто як думає?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. bezposeredniy 16.07.2012 пише:

    Думаю не повернуть, не вигідно, перевізникам. Грошей з Євро вони не бачили, вот і думають відмити в будній день.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*