Що це за чоловік в червоному піджаку - Блог про Львів

Що це за чоловік в червоному піджаку

Міфічний чоловік

Сьогодні на блозі Воробуса цілий день розповіді про туризм, а саме про нашу останню поїзду з друзями на водоспад Крушельниця.

Так от, завершальною статтею, яка буде сьогодні буде розповідь про цікавого чоловіка, який пристав до нашої групи коли ми вже їхали додому.

Було все так. З водоспаду ми вже повернулися, прийшли в село, часу до приїду автобуса ще є достатньо, а отже люди могли або попоїсти, або ж просто попити кави, пивця чи навіть чогось міцнішого.

Так ми і зробили, по дорозі зробили фото на пам’ять із конем, стоїмо чекаємо маршрутку і тут намальовується він. Це чоловік років 40-50, у червоному піджаку, білих штанях і чорних мештах.

Став чолов’яга біля нас і давай «травити». Звісно, що я був би не я якби не запропонував йому випити по 50 грам. Знаю цих чолов’яг, що полюбляють ходити похмелитися. Чоловік так зрадів, що почав розповідати такі анекдоти, що ми просто не луснули зі сміху.

Все то добре, але його теж треба було підколоти. На моє запитання а звідки ви і що тут робите пан відповів, що місцевий, що нині в селі празник, що він кандидат у майстри спорту з вільної боротьби, його вчора вдарили ножем і що він колишній афганець. 😀

Що з цього правда – не зрозуміло, але ясно що більшість пан збрехав, бо хотів випити ще. Горілки в нас вже не було, а залишалося десь менше пів літри пива, яке вже ніхто не хотів.

Також читайте:   Львів очима туриста

Що ж, спробуємо пана розпитати ще анекдоти, він при любих захоче ще пива випити.

Кажемо пану у червоному, що мій друг не кандидат, а майстер спорту з самбо. Знали б ви як він активізувався.

«Що ж, давайте покажемо один одному прийоми», – сказав місцевий. Та нема питань, колега наш сильної статури і себе в обіду не дасть. Що він там гнав – це треба було бачити, показував як їх колись вчили, а все завершилося тим, що він просто попросив ще пива. 😀

І сам прикол, що коли пиво завершилося, то він просто зупинив машину якусь і поїхав далі. А ви кажете як розвести когось на сто грам і так далі. В селах ще не таке вміють і ваш автор це прекрасно знав.

Інша справа, що деякі туристи не розуміють цього і можуть влаштувати бійку з місцевими, але все це потрібно сприймати з гумором.

Чоловік нас повеселив і коли ми їхали назад у маршрутці довго ще сміялися з його анекдотів і розповідей. От придумати вміє. 😀 Добре що пиво випив, а то лишню тару прийшлося би везти.

А сьогоднішню статтю завершу словами: «Будьте обережні, де б ви не були, люди бувають різні».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Адекват 18.07.2012 пише:

    АФФТАР, ЖГИ ЕЩЕ!!!

  2. Пилип Арсенійович 18.07.2012 пише:

    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 та то алкаш, я таких знаю достатньо 😀 😀 😀

  3. Arden 19.07.2012 пише:

    Пилип Арсенійович пише:
    та то алкаш, я таких знаю достатньо

    😮 😮 😮 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*