Стан здоров’я Воробуса покращується. Перезавантаження. - Блог про Львів

Стан здоров’я Воробуса покращується. Перезавантаження.

А поки прогулянки

Сьогодні надворі 26 липня, четвер, на вулиці досить таки тепло і можна спокійно йти гуляти, хіба би робота не була. Але, сумувати у чотирьох стінах не варто, бо вже незабаром вихідні на яких можна відірватися як слід.

А ще сьогодні 12 день як ваш покірний автор Воробус хворіє. Чесно вам скажу, та хвороба вже так набридла, що вже аж глюки в голові. То вони є, то їх нема. Не даремно мені сказав один друг, цитую: «Літо, а ти хворієш, як ти так можеш?»

А що я можу зробити? Хвороба – це така штука, що не питає, бере у свої обороти і все, настає гаплик. Ви думаєте я хочу хворіти?

Футбол пропустив вже кілька поєдинків, як тепер набрати форму навіть не знаю, у подорожі жодні не їздив, хоча було запрошень дуже багато, 1517 пити не можна та і взагалі нічого пити не можна спиртного. Я і до того не дуже то ним захоплювався, але ж пиво з рибкою випити влітку можна?

Сьогодні зранку проснувся, збираюся на роботу, то вже чую стан здоров’я покращився. Нарешті…, хоча кашель ще турбує і болить горло. Ліки таки дали ефект, скільки я їх вже не купляв.

Навіть пробував різні рецепти людей, бачили б ви який в мене комп’ютерний стіл весь забитий в ліках.

Що далі? Та вже чекаю якби то 1517 попити, а то останнім часом хіба нюхав його. 😀 Але, захоплюватися не буду і навіть ще подумаю коли то його розпочати пити. Горло ще слабе, тому як тільки вип’ю холодного може настати капець знову. І знову ліки, і знову кашель, і знову лазарет, температура, сороки в хаті, коти, бабки на посиденьках. Хіба це потрібно?

Також читайте:   Як піднятися зранку?

Поки був хворий обдумав дуже багато речей, одна з них це профілактика таких захворювань. Вирішив, що треба більше закалятися. Як саме? А в тих же горах плавати у холодних річках, взимку можна стрибнути у холодну воду, це все згодом дуже допомагає.

Не пити холодного? Та звісно що так. Вроді вже маю не 15 років, а зловживаю безпекою свого здоров’я. Ну ви собі уявіть, знаю ж що після того як ти сильно розігрітий не треба ніколи пити холодних напоїв чи стрибати у річку. Сядь, відпочинь, нехай організм охолоне, а потім вже роби що хочеш. Ні, все рівно зробив не так як люди.

До речі, вже згадав собі коли я міг простудитися. Сталося це після футболу, де я випив холодного компоту. І ось маєш результат.

Простуда минає, залишилося до кінця вилікуватися і вже можна знову і знову щось чудити. Попереду ще один літній місяць, а отже треба досхочу накупатися, поїздити по багатьох цікавих місцях і звісно що порадувати цікавими дописами вас, шановні користувачі блогу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*