Як це бути хворим або Воробус на лікарняному - Блог про Львів

Як це бути хворим або Воробус на лікарняному

Хвороба скосила Воробуса

Хто уважно слідкує за життям блогу, той знає, що статті на цьому ресурсі з’являються досить таки часто. Добре це чи ні? Звісно, що добре, адже тоді є смисл заходити на блог щоб побачити щось новеньке.

Якось так склалася традиція, що статті я пишу десь ввечері і десь на ранок ви вже маєте щось прочитати новеньке. Вже кілька днів цей ритм порушений, а все по простій причині – Воробус захворів.

Чим саме? А я навіть не знаю, якась застуда напевно, сил нема, на роботу не ходжу, а отже і крім ліжка і таблеток я більше нічого не бачу.

Кілька днів без активного життя вивели мене з ладу. Воробус не звик сидіти у чотирьох стінах і дути в дві дірки. Робота, нові знайомства, поїздки, футбол, гулянки – це для мене.

Сьогодні я розповім вам про те, як це сидіти хворим.

Ранок… всі йдуть на роботу, а ти спиш і лише слухаєш як якісь сусідські бабки обговорюють з самого ранку останні події в будинку. А той спав з тим, а той з тим срав, а той не спав, а Воробус хворий. Бабки – це гірше чим сорока, вони як заведуться, то їх не зупиниш, хіба що скажеш що сьогодні пенсію видають, то треба бігти або ж на ринку сир продають не по 2 гривні, а по гривні 50 копійок.

Також читайте:   Як Вертоліт впіймав злодія в Нідерландах

Йдемо далі. Сорока… Якщо мами нема, то хто є? Правильно, нащадки… Саме вони також знають Воробуса і не дають йому спати. Зачиняємо вікна.….

Поснідав з горем по полам, побалакав з дівчатами по телефону, що далі робити? Вмикаю комп’ютер, всі на роботах, нікого нема, хіба що зайти у соціальні мережі, але це краще не робити, бо як почнуть писати, то можна здуріти…

Вимикаємо комп’ютер…

Вмикаємо телебачення. Світ тварин, якісь дослідження, ток-шоу, серіали,…. Ні, це не для мене.

Лягаю спати.

Просинаюся, знову пігулки, що далі? Увімкнути музичний центр і слухати радіо? Так і роблю. Всі пісні вже знаю на пам’ять і як увімкнув, так і вимкнув.

Отак минає день. Щось так думаю, якби не мобільний телефон чи фільми, то би здурів. Ну і як забути за пана Марсело, якби не він з його анекдотами, то було би взагалі дуже і дуже сумно.

Краще люди не хворіти. Так, маєте лікарняний, можна вилежатися, але скучно так, що з часом у вас виникає депресія і ви не знаєте до чого вчепитися.

От буквально зараз добрався до комп’ютера і написав для вас свої думки по цьому чи іншому питанні. Знаєте що скажу, добре коли тебе відвідують. Вчора приходив колега, то хоч трішки мене розвеселив….

Нудно, хвороба давай відступай, бо з тобою можна з’їхати з глузду і навіть 1517 не поп’єш.

Фото: poltava.pl.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Lanagur 20.07.2012 пише:

    Воробус, вчись вишивати крестиком, я навіть тобі вже Інтернет магазин знайшла з поетичною назвою “Овца рукодельница” 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*