Арсенал і донецький Металург припиняють виступи у єврокубках (відео) - Блог про Львів

Арсенал і донецький Металург припиняють виступи у єврокубках (відео)

Перші втрати України

Вчора в Європі був великий футбольний день. Проходили матчі кваліфікації турніру під назвою – Ліга Європи. На цій стадії змагань Україну представляли два клуби, а саме – київський Арсенал та донецький Металург.

Після перших поєдинків цих команд багато хто був впевнений, що українські команди пройдуть легко у наступну стадії змагань, але не тут то було. Проблеми були і у кожної команди по-своєму.

Отже, розпочинаємо із київського Арсеналу.

Після домашньої перемоги над своїм суперником із Словенії з рахунком 3-0, питання виходу у наступну стадію змагань вже майже не стояло. Але, як грім серед ясного неба прийшла до нас не дуже весела новина. Справа у тому, що в першому поєдинку цих команд у складі Арсеналу вийшов гравець, який не мав права грати.

Куди дивилися керівники клубу, що думав гравець, але УЄФА зарахувало команді Кучука технічну поразку із рахунком 3-0. Чим не фора для господарів поля.

Повторний поєдинок між цими командами у Словенії пройшов також за повної переваги української команди. Вона навіть з 31 хвилини грала у меншості, з поля був вилучений Симоненко. Але, незважаючи ні на що, кияни могли забивати і спокійно виходити у наступні стадію змагань.

Також читайте:   В плей-офф зіграємо з Грецією

Ну хто, скажіть, заважав Гуменюку забити у пусті ворота в кінці гри? Майстерність таки далася взнаки. Арсенал переміг 2-0, але цього було недостатньо, щоб пройти далі. Команда завершує свій виступ у єврокубках.

Йдемо далі.

Донецький Металург. Після результативної нічиї на виїзді із норвезьким Тромсе напевно ніхто не сумнівався, що українська команда пройде далі. І знову ж таки, надмірна впевненість зіграла з нами злий і навіть дуже жарт.

В Донецьку команда суперника постала досить боєздатним колективом і чесно сказати, повністю переграла українську команду.

Так, Металург в кінці поєдинку мав шанси, щоб перевести гру у додатковий час, але вони були поодинокі. А гра у захисті – це взагалі щось незрозуміле. Чи вони не налаштувалися як слід, чи все-таки втома дається взнаки, але команду з Донецька було не впізнати.

Гості ж завдання мінімум виконали, а саме забили гол у першому таймі на добиванні і зберегли свої ворота на замку.

Що ж, дві українські команди вже попрощалися із змаганнями у єврокубках. Залишилися лише тепер Дніпро та Металіст. Вся надія у Лізі Європи тепер на них.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинках за участю українських команд:

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 10.08.2012 пише:

    Нет ума, считай калека… :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*