Футбол. Чемпіонат України. Чорноморець 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Чорноморець 1:1 Карпати (відео)

І знову Лукас

У 5-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із одеським Чорноморцем.

Гра переможця не виявила і завершилася результативною нічиєю 1-1.

Після успішного минулого поєдинку із Таврією від команди тепер вже Костова чекає нових і нових перемог. Поєдинок проти Чорноморця обіцяв бути важким, адже Карпати завжди в Одесі грали важко.

І, як потім з’ясується, звітний поєдинок це також довів.

Всі знають, що після гри із Таврією у Карпат були проблеми із захисниками. Але, це так тільки здається, що були проблеми. Вийшли нові люди і чесно скажу, відіграли досить добре за винятком епізоду у дебюті першого тайму, коли Карпати пропустили.

Йшла 3 хвилина, Віталій Балашов прийняв м’яч на лівому фланзі, змістився в центр і зробив передачу в штрафну на Бакая. Той технічно розвернув захисника, і несильним, але вивіреним ударом відправив м’яч у самий кут воріт.

Оце так початок.

Але до честі львівської команди вона досить швидко відігралася.

10 хвилина – Карпати заробили штрафний, Безотосний з шести футболістів вибудував значну «стінку», але й такий редут не вберіг господарів від разючого удару. Лукас пробив у «воротарський» кут, кіпер гостподарів, в свою чергу, зробив рух у центр воріт – як результат, м’яч опинився в сітці.

Також читайте:   Ліга Європи. Карпати 3:2 КР Рейк'явік

Після цього гра заспокоїлася і лише зрідка виникали моменти біля тих чи інших воріт. Взагалі гра дивилася і глядачам було цікаво.

Хто мав більше шансів на перемогу? Напевно таки Чорноморець, але чудово у рамці стояв Богатінов.

У Карпат міг забити той же Лукас.

Звучить фінальний свисток, який фіксує результативну нічию, яка напевно не задовільна в цьому поєдинку жодну і команд. Все-таки, турнірне становище що Карпат, що Чорноморця бажає бути кращим. Особливо це стосується нашої команди.

Наступний, 6-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Карпати свій поєдинок цього туру проведуть 19 серпня. У цей день вони на своєму полі прийматимуть запорізький Металург, який зірок з неба поки що не хапає.

Початок цього поєдинку на стадіоні «Україна» 0 17 годині 30 хвилин. Пряму телевізійну трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

І про турнірну таблицю. Після 5-ох турів Карпати маючи в активі 5-ть очок перебувають на 12-ому місці в турнірній таблиці. Наше це місце? Та явно ні, тому треба перемагати і здобути побільше очок.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: time-football.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*