Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Металург Д. - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Металург Д.

Карпати перемагають Металург

Сьогодні матчем між Говерлою та Таврією стартував 8-й тур чемпіонату України з футболу у прем’єр-лізі. Ужгороді нарешті перемогли і тим самим поклали у свою скарбничку перші три залікові очки.

Решта ж матчів відбудеться завтра та після завтра. Зокрема, нас цікавить поєдинок у Львові, де наші Карпати прийматимуть донецький Металург. Ця гра відбудеться 1 вересня, початок о 17 годині 30 хвилин.

А сьогодні вашому автору довелося побувати на матчі молодіжних команд. Стадіон Ска недалеко від моєї роботи, то чому ж не сходити і не глянути на гру. Тим паче, що на матчі молоді давненько вже не був.

Запізнився я буквально на початок десь на хвилин двадцять, то рахунок вже був 1-0 на користь гостей. Буває у мене так, що коли не прийду, завжди щось пропускаю.

Людей на грі багато не було, міліції також і можна було спокійно попити 1517 чи попоїсти зернят. Що мені сподобалося, що люди хлопці прийшли на футбол із дівчатами, були навіть діти. Але, найбільше мені впали в очі дід, який їв біля мене цілий футбол канапки з ковбасою та малий, який кричав так, що завжди всіх будив.

Приколи приколами, але про гру треба розповісти. Я не знаю як той Металург забив, але за весь період часу, що був на футболі чогось надзвичайного у їхніх діях я не побачив. Гості грали слабо.

Також читайте:   Футбол. Квитки на Шахтар - Порту у продажу із 9 вересня, Україна - Македонія із 14 вересня

Карпати? У їхньому складі виділялися гравці, які хоч трохи, але були в основній команді. Це – Гудима, Костевич, Гірський. Саме вони і стали героями зустрічі.

Гудиму під кінець першого тайму вивели на оперативний простір і він вдало пробив повз воротаря, а Костевич під кінець гри вдало виконав штрафний. Між цими голами, був вдалий удар Смука, якого так як і Гудиму вивели на воротаря.

Все, більше по футболу і нема чого розповісти. А ось щодо організаційних моментів, то вони були і ще й які. Чого лише вартує дід, який поніс на совкове табло табличку із надписом «3». Ой сміху було, напевно не сподівалися, що Карпати заб’ють стільки голів.

Поїзди. Коли сюди не приходжу завжди рахую вагони. Якщо парна кількість – господарі переможуть, якщо навпаки – то самі розумієте. Рахував я рахував і завжди хтось мене перебивав.

Тренер молоді Карпат. Бачили б ви його емоції. Йовічевіч є Йовічевіч.

Загалом атмосфера на стадіоні мені сподобалася, буду мати ще можливість, то обов’язково сюди сходжу.

Щодо футбол, то Карпати набирають три очки і суттєво покращують своє турнірне становище.

Чекаємо такого ж переможного результату і від основного складу львівської команди. 😉

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*