Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 1:2 Боруссія М. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 1:2 Боруссія М. (відео)

Валідольний вихід у групу

У повторному поєдинку кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське Динамо на своєму полі приймало німецьку Боруссію.

Гра завершилася поразкою української команди із рахунком 1-2.

Вчора у Європі був знову великий футбольний день, проходили матчі кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Києва, де місцевому Динамо треба було після виїзних переможних 3-1 не програти з різницею в три м’ячі німецькій Боруссії.

Хто б міг подумати перед матчем, що до повного фіаско української команди залишиться мало? Переповнений стадіон, 3-1 перемога у першому матчі. Здається треба атакувати вдома і ще як мінімум два голи відвантажити своєму супернику.

Але, не тут то було. Динамо знову обрало свою погану захисну тактику і мало що створювало в атаці. Якби Боруссія ще у першому таймі повела у рахунку – чухаю була би біда, хоча вона і так могла бути.

Розпочався поєдинок із атак гостей і чудом просто рази три у наші ворота не влетіли 100 % голи. Фарт, воротар допомогли.

А у другому таймі був взагалі жах. Після того, як на 70 хвилині Хечеріді зрізав м’яч у власні ворота настала паніка. На полі була одна команда – Боруссія. Вони нас так задавили, що вболівальники лише чекали фінального свистка, а до нього ще було добрих двадцять хвилин.

Також читайте:   Львівські «Карпати»: агресія щирого вболівальника

А на 77 хвилині ситуація взагалі стала інфарктною. Подача кутового, динамівські захисники подивилися на ворони і Аранго без перешкод забиває гол ударом головою.

Невже знову виліт і Ліга Європи. Десь у підсвідомості таке вже подумалося. Боруссія і на далі тиснула і третій гол був справою часу.

Добре, що у складі Динамо є палочка-виручалочка – Ідеє, який таки забив один гол у ворота німців. Сталося це на 87 хвилині. Стало зрозуміло, що хоча би додатковий час нам світить.

Але, напевно цей гол став реанімацією для української команди і вона заграла по-іншому і таки втримала позитивний результат за сумою двох поєдинків.

Динамо виходить у груповий етап Ліги Чемпіонів, де їх суперниками вже будуть куди серйозніші команди. А що там робити із такою грою? Коли вже тренер киян зрозуміє, що захисна тактика ніколи до добра не приводила? Так, результат є, але виходити у групу, щоб бути статистами. Хіба нам це треба?

Час на виправлення помилок ще є, тому треба над собою працювати.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:


Динамо – Боруссия М 1:2 по landsgraaf

Фото: novynar.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*