Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо проходить Феєнорд (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо проходить Феєнорд (відео)

Ідейе приносить перемогу Динамо

Вчора в Європі був великий футбольний день. Проходили матчі кваліфікаційного раунду за вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів.

Україну на цій стадії змагань представляє київське Динамо, де їхнім суперником є чи вже варто сказати була команда – Феєнорд.

Перша гра, що проходила минулого тижня в Києві принесла мінімальну перемогу 2-1 на користь Динамо. Гра тоді не дуже порадувала, тому в Голландію українська команда їхала із тривогою. Ще б пак, господарям поля треба було лише один гол, щоб пройти у наступний раунд змагань.

Розпочався поєдинок із атак Феєнорда. Раз за разом гравці цієї команди били по воротах, які захищав Коваль і ви знаєте, у деяких епізодах молодий кіпер Динамо просто-таки врятував команду від неминучого гола. Навіть після гри багато хто визнав Максима гравцем матчу.

А що Динамо? Як завжди, ця команда обрала захисну тактику. Не подобається вона українським вболівальникам, але цього разу вона себе виправдала.

Не скажу, що кияни не могли забити, але чесно, ці спроби були якимись кволими.

Друга половина гри – знову виручив Коваль і знову ж таки гра від захисту Динамо. Щоправда це був поодинокий момент біля наших воріт. Гра ставала все більш обережнішою і це не дивно. На кону була путівка у наступний раунд змагань.

Також читайте:   Футбол. Як пізній початок матчу між Карпатами та Севастополем відлякує людей..

Останні хвилини поєдинку тримали у напрузі всіх: від футболістів до простих вболівальників, але київські футболісти вдало засушили гру і не дали змоги Феєнорду створити щось небезпечне.

І навіть більше. На останніх секундах гри Динамо взагалі вирвало перемогу. Ідеє вивели на ударну позицію і цей нападник не залишив жодних шансів кіперу голландської команди.

Після цього епізоду стало зрозуміло, що ми таки у наступній стадії змагань.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Динамо із рахунком 1-0, а це означає що саме київська команда виходить у наступний раунд змагань. До омріяного групового турніру Ліги чемпіонів залишився один крок.

Хто стане суперником української команди на цій стадії змагань дізнаємося вже зовсім скоро, а саме 10 серпня. Поки що Динамо не сіяне, але все може змінитися після сьогоднішніх матчів у Лізі чемпіонів.

Чекаємо жеребкування і вболіваємо за українські команди.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите гол у виконанні Ідейе у ворота Феєнорда:

Фото: uafan.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*