Гори і дощ - Блог про Львів

Гори і дощ

Поки що погода

А ну признавайтеся, хто з вас любить їздити відпочивати в гори, а якщо бути точнішим, то в Карпати? Там і свіже повітря, і неймовірні краєвиди, а якщо ще і є нормальна компанія, то взагалі додому повертатися не хочеться. Але, колись таки прийдеться.

Признаюся чесно, я люблю туди їздити і цього року знову об’їздив багато місцин.

Свого часу Воробус мало їздив в гори, бо віддавав перевагу відпочинкам на озерах, морях, але згодом люди навчили, що гори – це круто і там також можна знайти озера. Чого лише вартують гірські озера на Чорногірському хребті. Холодні правда, але плавати можна і треба.

До чого я веду? Зараз ви все зрозумієте. Так от, в гори треба їхати, коли хороша погода, бо якщо там починає падати дощ, то повний гаплик всім і ваш автор не виключення.

Так, якщо ви живете на хаті, маєте дах над головою, є дрова нарубані, то можна бути в горах і на далі, але коли все навпаки, то починаються казуси і ще й великі.

Тому, якщо ви будете їхати в гори і вас застане дощ, радив би довго не думати. А шукати хату, бо під дощову погоду ви як слід не відпочинете.

Чому? По-перше, все навкруги мокре, вогонь дуже важко розпалити, а якщо вже палити, то мати хороший розпалювач, сушити дрова і так далі, а це велика трата часу.

Також читайте:   Свірзький замок - перлина фортифікаційної архітектури Львівщини

По-друге, які би палатки не були, вам набридне постійно в них сидіти. Хіба ви за цим приїхали? Звісно, якщо ви у палатці із хорошою дівчиною, то вам і дощ не перешкода, але коли нема дівчини, то що робити? Та і неприємно, коли все мокре, неможливо нічого скласти і йти далі.

По-третє, коли дощ все розмиває у гора важко переміщатися. Пам’ятаю скільки разів був у горах і мене заставав там дощ, то такого не було, щоб ваш автор не впав. Одного разу як заліз на гору за грибами, пішов дощ, то злізти не міг, скільки я ж тоді гривнею познаходив. 😀

По-четверте, стає дуже холодно. І якщо ви одягнете футболку, то довго в ній не витримаєте, а де сушити це все потім?

От буквально нещодавно бачив туристів із Росії, то вони приїхали в гори на три місця. Дощ, сніг, сонце – це все їм не перешкода, Карпати вони люблять і готові бути в цій місцині при будь-якій погоді.

Я з цим не погоджуюся.

Сонце є сонце, тому у погоду явно краще.

Якщо ж таки плануєте їхати в гори, а прогноз погоди пише, що будуть дощі, то беріть хороший дощовик і взуття. Саме останнє допоможе вам залишатися на плаву, а не падати через метр.

Карпати рулять, гарного відпочинку!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Малий 23.08.2012 пише:

    Я люблю карпати!!!

  2. Архіваріус 23.08.2012 пише:

    Малий,

    Малий пише:
    Я люблю карпати!!!

    Правильніше буде – Я люблю Карпати. 🙂

  3. Малий 23.08.2012 пише:

    Архіваріус, ой, не звернув уваги. Дякую за зауваження.
    Я люблю Карпати!!! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*