Студентська збірна України з футзалу – чемпіони світу

Сергій Журба - герой фіналу

Про цю подію світового масштабу не можливо не згадати.

Хто міг сподіватися, що чемпіоном світу по футзалу стане наша студентська збірна, а складена вона була виключно із гравців харківського Локомотива, які вже не один рік грають разом і минулого сезону до завершення чемпіонату претендували на звання чемпіона України.

Чемпіонат проходив у Бразі (Португалія) і на ньому могли виступати виключно ті гравці, яким виповнилося не більше 25-ти років.

Розпочала наша збірна свій шлях на турнірі із важкої перемоги над збірною Таїланду. Українці довго не могли забити, потім все ж Клочко забиває, потім ми пропускаємо, сиділи на 5-ти фолах, але той же Дмитро Клочко за хвилину до кінця поєдинку таки вириває для нас перемогу.

Другий поєдинок наші земляки проводили проти збірної Ізраїлю. Тут, як кажуть, було без шансів. 6-0 на нашу користь.

Завершальний поєдинок у групі ми знову таки виграли, на цей раз обіграна була збірна Польщі. Проблеми були, бо Україна вела 3-0 і суперники зрівняли рахунок, але в кінці гри все ж українці їх дотиснули.

Перше місце у групі і як наслідок чвертьфінал із збірною Бразилії. Любителі футзалу вже подумали, що все, приїхали ми.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "GTL". Анонс

Але, Україна і тут була сильнішою (3-1) і вже залишався крок до фіналу. Суперник – господарі турніру португальці. Важка гра і на щастя наші 1-0.

У фіналі хто б ви могли подумати нам дістався? Одвічний суперник у будь-якому виді спорту – збірна Росії.

Єдиний гол Сергія Журби приносить перемогу……. ЗБІРНІЙ УКРАЇНІ!!!! Ура, ура, ра.

Молодці, хлопці!!! Там тримати. Ще би національна збірна вже незабаром порадувала нас хорошими результатами на чемпіонаті світу, який досить скоро вже стартує в Таїланді, а саме 1 листопада.

До речі, хто не знає, там нашими суперниками у групі будуть: господарі турніру – збірна Таїланду, збірна Парагваю та збірна Коста – Ріки.

З групи в 1/8 фіналу виходять по 2 кращі команди, плюс за додатковими показниками туди також може потрапити третя команда. Наші хлопці зобов’язані виходити далі та показати світу, що нас ще рано списали.

Насамкінець, озвучую імена та прізвища футзалістів, тренерів які безперечно стали героями України:

Дмитро Литвиненко, Максим Лисенко, Віктор Кравцов, Євген Клочко, Сергій Журба, Микола Білоцерківець, Дмитро Сорокін, Олександр Сорокін, Дмитро Клочко, Дмитро Камеко, Дмитро Федорченко, Євген Сірий.

Тренери: Євген Ривкін, Павло Пікалов.

Фото: sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*