З днем народження, Україно!!! - Блог про Львів

З днем народження, Україно!!!

Україна - це наша країна

Сьогодні надворі 24 серпня, п’ятниця, вихідний день, а це означає, що можна відпочити і полежати на канапі або ж просто їхати в село і косити бур’яни, які не дають викопати картоплю.

А ще хто не знає, хоча сумніваюся що таких багато, сьогодні свій день народження святкує наша держава, ненька – Україна.

Так, десь нещодавно вона стала незалежною, а вже від цього часу минув 21 рік. Як ще жартують мої друзі, нарешті можна пити. 😀 Звісно, це жарт, але і жартувати колись потрібно.

Згадаймо як все починалося, як була криза, як було безгрошів’я. Зараз, як не як, люди таки почали жит краще у порівнянні із цими роками, багато хто зрозумів, що і тут можна знайти своє щастя, можна все розвивати і що Україна багата на різні ресурси.

Навчилися би ще люди берегти свою природу, а саме не смітити, прибирати за собою, не вирубувати масово ліси. Так, є дерева, що треба зрізати, але ж не всі.

Мова. Як за неї не згадати. Україна і має бути українська мова. Прикро чути, що нам приліплюють інші мови. Де ви би побачили, щоб в тій же Німеччині би зробили ще іспанську мову? Повна маячня.

Це дуже важке питання за яким можна дискутувати не один день чи рік.

Також читайте:   Вітання зі святом Воскресіння Господнього

Дуже прикро бачити, що багато українців покидають свою Батьківщину у пошуках кращої долі. Можливо там і заживуть вони краще, матимуть багато грошей, багатство, але країна, де вони проживають ніколи не замінить їм Батьківщини.

В Україні все своє, своя мова, свої люди, всіх розумієш і жити, як на мене, набагато простіше.

Свого часу розмовляв із багатьма людьми, що були закордоном, то всі як один схиляються до думки, що там добре, але дім є дім і хочеться повернутися додому, де народився.

Дуже мені подобається фраза, що вибирати все на світі можна, вибрати не можна Батьківщину. Якою би не була твоя ненька, її критикувати не можна, ти тут народився і тут твоя земля.

Перспектив розвитку? Вірю, що ми будемо розвиватися, демографічна ситуація буде покращуватися, принаймні Воробус має допомогти вже досить швидко. 😉

Якщо б народжуваність перевищувала смертність, ми досить таки швидко би збільшили населення і реклама по тв, що нас 52 мільйони була би ой якою актуальною.

Ми Українці і ми маємо цим пишатися!!!

З днем народження, Україно, вітаємоооооооооооооооооооооооо!

Насамкінець, пропоную послухати пісеньку, від якої аж мурахи бігають по тілу:

Слава Україні – Героям Слава!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 24.08.2012 пише:

    СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!!!!!!!!!!!

  2. Arden 26.08.2012 пише:

    Героям Слава!)

  3. Слава Нації!

  4. Arden 26.08.2012 пише:

    Смерть ворогам!

  5. The Notorious B.I.G 26.08.2012 пише:

    Слава мені 😀

  6. Arden 27.08.2012 пише:

    The Notorious B.I.G, ну вот тільки не зазнавайся)) ато ніс буде дуже задертий догори)) 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*