Алкогольне передозування - Блог про Львів

Алкогольне передозування

Алкоголь-зло

Алкоголь – це проблема людства і з цим твердженням з кожним днем я все більше і більше переконуюся. Чому люди п’ють, для чого це – скільки разів я вже про це говорив. Вже би навіть сказав, що це таке собі риторичне запитання.

П’ють, бо п’ється, а не п’ють, бо не можуть. Щось таке от. Люди навіть не розуміють, що може зробити з людиною алкоголь і у великих дозах.

Так, життя починається, організм формується, але коли ви з тієї чи іншої причини починаєте пити, то настає капець. Погана компанія, проблеми у житті – це не є причиною для того щоб пити. Все можна вирішити без алкоголю.

На жаль, у нашому випадку такого не спостерігається. Молодь та і решта людей спивається і це проблема.

Розмовляю із багатьма людьми, питаю для чого пити і розумію, що п’ють тому що не знати чого. Воробусу вже не 10 років і не 15-ть і прекрасно я знаю що таке пити, як люди полюбляють змішувати напої, як потім відбувається передозування і так далі.

Але, те що вам налили – не означає, що треба все випивати. Раз, пам’ятаю дівчинка мене одна спитала а чому ти не випиваєш все що тобі наливають, на що я сказав просто – а для чого. П’є собі скільки хочеш, від цього і є традиція під назвою – «П’ю до тебе». Налили, а ти собі скільки хочеш вже пий.

Також читайте:   Вечір пам’яті Йосифа Сліпого

Передозування. От що саме болюче у цьому випадку. Так, вам добре, ви напилися, розслабилися, а наступного дня як почуваєтеся? Ой краще людей тоді не бачити. Чому? А бо на них важко дивитися.

Себе можна привести у порядок, зробити те, се, але ж не можна організм зробити таким як треба. Пам’ятайте, здоровим бути – добре, а от хворим ні.

Коли взнати що ви передозувалися? День погано, два, три. В якій кількості має бути алкоголь щоб передозуватися? Наука каже, що це приблизно 3 пляшки по 0.5 випитих за години дві. Але, це наука, а як виглядає все насправді знає кожна людина по-своєму.

Не змішуйте напоїв, бо це катастрофа. Якщо людина ще здорова, то ще так-сяк організм перенесе навантаження, а ось коли є проблеми із хоча б із одним органом, то все… може відбутися гаплик.

Ознаки передозування? Блювання, біль в шлунку, відсутність апетиту, погане самопочуття і так далі.

Як вивести алкоголь із крові? Багато пити, їсти, а в деяких випадках можуть і таблетки допомогти.

Чи завжди виводиться? Не завжди, бувають і летальні випадки.

Не пийте алкоголь у великих кількостях і все буде добре. Є набагато кращі способи чим зайнятися у житті і не треба горілки, пива, коньяку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 25.09.2012 пише:

    Як вивести алкоголь із крові? Багато пити, їсти, а в деяких випадках можуть і таблетки допомогти.

    загугли скільки часу виводиться алкоголь з мозку :mrgreen:

  2. Jorgen 25.09.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    Як вивести алкоголь із крові? Багато пити, їсти, а в деяких випадках можуть і таблетки допомогти.

    загугли скільки часу виводиться алкоголь з мозку :mrgreen:

    як любить говорити мій кум, алкоголь виводиться з організму через 9 днів, а значить ніколи 🙂

  3. Walerka 25.09.2012 пише:

    Багато треба пити щоб вивести токсини які утворюються при розкладі спирту

  4. Пилип Арсенійович 26.09.2012 пише:

    Я не знаю як хто, але зараз дуже часто спостерігаю тенденцію за якою всі п’ють. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  5. Stakeholder 26.09.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, зараз? а що раніше пили менше? 😡

  6. Пилип Арсенійович 26.09.2012 пише:

    Stakeholder, якось менше здається, от дівчата точно не пили, бо моя жінка була культурною. А що ми маємо зараз? :facepalm:

  7. Анатолій (Lacost) 26.09.2012 пише:

    Дівчата дівчатами, але от дитячий алкоголізм фактично не існував, не те що зараз.

  8. Stakeholder 26.09.2012 пише:

    дитячий алкоголізм має місце в основному з вини дорослих, а саме своїх же батьків та родичів, оскільки дитина з самих ранніх років бачить, що коли дорослі збираються більше трьох з будь якої нагоди, то обов’язково п’ють, особливо якщо нагода дійсно є, наприклад день народження, а як весілля то взагалі, ну а як не випити? люди ж не зрозуміють, це ж наші традиції правда? 😡

  9. Vorobus 26.09.2012 пише:

    Stakeholder, 😡 😡 😡 😡

    кидайте пити, бо це зло 🙂

  10. PVS 27.09.2012 пише:

    Vorobus пише:
    кидайте пити, бо це зло 🙂

    Золоті слова! А то один мій знайомий як нажреться зеленого змія, то стає дурний як пробка: він починає вважати себе суперменом, всі його справи стають надважливими і через любу фігню той «чудак на букву М» може подзвонити в четвертій ночі на мобільний чи включити світло і вголос коментувати свої дії в кімнаті, де сплять десять чоловік. Що характерно — доки алкоголь не вивітриться він вважає своє свинство абсолютно нормальною поведінкою, а всі зауваження — смертельною образою.
    От написав би ти статтю про таких неадекватів — може хтось з них би і нарозумився…

  11. Vorobus 27.09.2012 пише:

    PVS, треба тобі друже дати того друга мені на перевиховання або ж просто вженити його якщо він таким не є, я з нього швидко зроблю адеквата. 🙂

  12. Vorobus 27.09.2012 пише:

    PVS, Stakeholder і решта панство, колись на дії в стані алкогольного сп’яніння людей злився, але потім зрозумів що ображатися не варто, ми ж всі один одного любимо. “Люби ближнього як самого себе”.
    Зранку буде легше. 🙂 🙂 🙂 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як боротися із алкогольними неадекватами

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*