Блогу Воробуса – 3 роки!!! - Блог про Львів

Блогу Воробуса – 3 роки!!!

День народження блогу

Доброго дня, читачі блогу. Пише і не показує Воробус. Сьогодні традиційно не буде статті про якусь подію, проблему чи анонс, а просто поговоримо про сам блог Воробуса.

Чому так? Хто із блогом з самого його заснування, той знає, що саме 18 вересня, скромний Воробус з його блогом святкує свій третій день народження.

Так, ви напевно в шоці так само як і я, адже ще десь нещодавно я лише писав першу статтю на цьому ресурсі, мало що виходило, а тепер вже ми такі зрілі. Блог Воробуса ще не такий старий, але вже і не молодий.

Що змінилося на блозі протягом року?

Перш за все найважливішою зміною, все-таки, вважаю зміну дизайну. Було дуже багато нарікань із приводу того, що дизайн поганий, що треба все міняти, рубрики скоротити і так далі. Дизайн змінили і я вам скажу, мені подобається та і читачі блогу не нарікають вже так як колись.

Були ще пропозиції по шапці, її також будемо міняти, але для цього треба цікаві панорами Львова, а з ними дефіцит. Якщо ви маєте, то присилайте нам і ми розглянемо їх, можливо щось і поставимо. 🙂

Блог почав ще частіше оновлюватися, хоча люди кажуть, що він і так часто оновлюється. Чому частіше? Все просто, окрім мене статті пишуть і інші люди, такі як Zars, Вертоліт, Lacost, Архіваріус і так далі. Воробус же усюди встигнути не може.

Також читайте:   Воробус написав 7000 публікацій!!!

Також з’явилися нові люди, мається на увазі нові коментатори.

Справа, якщо ви зауважили з’явилися кнопочки соціальних мереж, де кожен охочий може підписатися на новини блогу.

Чого можна очікувати в майбутньому? У планах проведення конкурсу «Заспівай з Воробусом-2», футбол з автором блогу, а також низка цікавих статей. Чому я роблю такий акцент на статті? Тому що по власному досвіду знаю, що людям цікаво читати більше статті із місця події безпосереднього учасника.

Колись вже казав, що блог мені подобається тим, що тут людина пише від себе і з думкою автора може багато людей не погоджуватися, от від цього і починаються дискусії. Треба людині десь поїхати, вона заходить і читає думку інших людей що там вже були. Треба піти купити квиток, а тут думка людей, які вже його купляли.

Можливо з часом будуть відкриті ще нові рубрики, але зараз по гарячих слідах нічого сказати не можу, бо це треба думати та і сюрпризи є сюрпризи, якщо все розповісти, то потім не буде цікаво вам заходити.

У 3-й день народження хотів би подякувати всім нашим читачам, коментаторам, авторам статей за те що залишаєтеся з нами. Якби люди не читали, то не було б цікаво щось писати і працювати.

Блог Воробуса і на далі буде функціонувати, принаймні поки що мені це ще не набридло. 😀

З найкращими побажаннями, ваш Воробусик. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 18.09.2012 пише:

    Вітаю!

  2. Пан П 18.09.2012 пише:

    3 роки, вже можна йти у садочок 🙂
    Вітаю :hello:

  3. Yuriy 18.09.2012 пише:

    Вітання! Автору бажаю творчих успіхів, побільше хорошого футболу, знайти воробусиху, а також багацько 1517 🙂 Будьмо! 🙂 :hello:

  4. zars 18.09.2012 пише:

    Мусиш проставитися.

  5. Vorobus 18.09.2012 пише:

    zars пише:

    Мусиш проставитися.

    Воробусівка?)))))))) 😆 😆 😆 😆

  6. zars 18.09.2012 пише:

    А те пойло з акцизом?

  7. Stakeholder 18.09.2012 пише:

    приєднуюсь, мої вітання, 3 роки як для нету це вже досить солідний термін, бажаю з користю використовувати набутий досвід в набиранні ваги проекту в мережі 💡

  8. Архіваріус 19.09.2012 пише:

    Вітаю, а відносно скромності…

  9. black0wolf 20.09.2012 пише:

    Вітаю!
    Бажаю натхнення, фантазії та багато хороших новин!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*