Футбол. Англія 1:1 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Англія 1:1 Україна (відео)

Євген Коноплянка

Вчора вся футбольна Україна була прикута до своїх телевізорів. Ще б пак, у цей день свій перший поєдинок у групі за вихід на чемпіонат світу проводила наша національна збірна. Суперником нашої команди була грізна збірна Англії і ще що цікаво поєдинок проходив на їхньому полі.

Як завершився поєдинок, чи сподобалася гра у виконанні українців, відео голів та багато іншого читайте далі.

Після того, як на домашньому чемпіонаті Європи Україна прикро поступилася англійцям команда Блохіна будь-що хотіла взяти реванш. Звісно, без багаторічних лідерів: Шевченка, Вороніна та Шовковського це було зробити важко, але намагатися треба.

І варто сказати, вчора Україна ледве не обіграла свого опонента, не вистачило якихось три хвилини. Але, про все по-порядку.

Розпочався поєдинок із атак українців. Наші хлопці раз за разом втрачали свої нагоди. Натомість господарі поля грали якось вал’яжно і помітно було, що вони хочуть перемогти малими силами. Це з ними зіграло злий жарт, адже на 39 хвилині чудовий по красі удар вдався Євгену Коноплянці і ми вже попереду.

Англія одразу ж активізувалися, попала раз в хрестовину воріт, до кінця першої 45-ти хвилинки забити так і не зуміла.

Друга половина зустрічі проходила повністю під диктовку господарів поля. Українці теж атакували і якби Зозуля був більш влучнішим, то можна було повністю кинути у шок англійських вболівальників. Але, не судилося.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» у літній першості Гранд ліги ОАКЛ 2021

Час минав, Англія ніяк не могла забити і вже навіть подумалося, що вікторія буде сьогодні на нашій стороні, але за три хвилини до кінця гри Хачеріді грає рукою у власній штрафній і суддя закономірно ставить пенальті у наші ворота.

Лампард виконав вирок бездоганно. В останні хвилини господарі поля побігли забивати другий гол і можливо би це зробили, але за другу жовту з поля був вилучений Джерард.

Гра заспокоїлася і дійшла до свого логічного кінця.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну нічию, яка напевно таки більше задовольнила наших земляків, адже із родоначальниками футболу зіграти внічию і на їхньому полі не кожен то і зуміє.

Україна додає до свого активу 1 заліковий пункт і чекає на наступні поєдинки, а вони відбудуться за місяць. Зокрема, вже 16 жовтня команда Блохіна зіграє на виїзді із збірною Молдови.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:


Украина – Англия 1-1 Обзор по stvolfd

Вперед, Україно, до перемоги!!!

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*