Футзал. Чемпіонат України. 2-й тур. Енергія перемагає ЛТК (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. 2-й тур. Енергія перемагає ЛТК (відео)

Лисенко був на висоті

Так сталося, що Воробус у зв’язку із туристичною поїздкою на гору Говерлу не зміг повідомити наших читачів про останні події у світі футзалу, адже саме там зараз розпочався чемпіонат.

Як відомо, у першому турі львівська Енергія на виїзді зустрічалася із рівненським Кардиналом-Рівне і зіграла внічию 2-2. Втрата очок для нас? Звісно що так, адже команда Гончаренка завжди ставить перед собою найвищі завдання і у кожному поєдинку.

Наступним суперником Енергії стала команда із Луганська – ЛТК. Гра проходила на полі луганчан і чесно скажу, перед грою були деякі побоювання за результат.

Коли у міжсезоння проводилися матчі Кубка Львівщини, то ЛТК тоді по всіх статтях обіграло нашу команду. Але, як показав суботній матч, міжсезоння є міжсезоння, а чемпіонат є чемпіонат.

Енергія вийшла на майданчик монолітним колективом і впевнено здобула перемогу із рахунком 5-0.

Що варто відмітити ще, так це гру нашого кіпера Лисенка, який повернувся на майданчик після дискваліфікації та голи. А їх авторами, зокрема, стали – Ільдар Макаєв, Денис Овсянников, Валерій Легчанов, Максим Павленко та вже згадуваний кіпер «енергетиків» – Влад Лисенко.

Також читайте:   АФЛУ. Ретроспектива. Частина 1 - сезон 2013/2014

Чи мали моменти господарі поля? Мали, але як тактично, так і за допомогою вдалої реалізації Енергія була у звітному поєдинку кращою.

В інших поєдинках 2-ого туру Локомотив із Харкова на своєму полі впевнено обіграв колись чемпіона по футзалу – Ураган із Івано-Франківська з рахунком 4-0. Все-таки помітно, що Ураган погано укомплектований та їм бракує бразильців. Читав, що бразильці там ще будуть, але все це відбудеться ближче до ігор плей-офф.

Ще в одному поєдинку Кардинал на своєму полі переміг дебютанта Екстра-Ліги Спортлідер + із рахунком 4-2.

Отже, таким чином, після 2-ох турів у чемпіонаті є два лідери: Енергія та Кардинал-Рівне, які набрали по 4 залікових пункти. Правда інші команди зіграли менше поєдинків.

Наступний, 3-й тур відбудеться вже досить скоро, а саме 27 вересня. Центральним матчем цього ігрового дня стане гра у Львові між нашою Енергією та харківським Локомотивом.

Початок цього поєдинку у палаці спорту «Галичина» о 13 годині. Про цю гру також читайте на нашому блозі.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між ЛТК та львівською Енергією:

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*