Карпати в 1/8 Кубку України зіграють із Металістом - Блог про Львів

Карпати в 1/8 Кубку України зіграють із Металістом

І знову Маркевич

Хто слідкує за українським футболом, той знає, що минулих вихідних туру у прем’єр-лізі не було, а проходили матчі 1/16 фіналу Кубка України.

Безперечно центральним поєдинком цього ігрового дня, а то і напевно цілого розіграшу став матч між двома грандами українського футболу – київським Динамо та донецьким Шахтарем.

Гра проходила у місті Донецьку і завершилася впевненою перемогою господарів поля із рахунком 4-1. Після цього, як відомо, відбулися зміни на тренерському мостику киян. Сьомін був відправлений у відставку, а на його місце прийшов Олег Блохін. Чи зможе він вивести Динамо із кризи побачимо вже зовсім скоро.

А що наші Карпати? Львівська команда на цій стадії змагань гостювала у Молодіжному, де зустрічалася із Кримтеплицею. На радість львівських фанатів футболу, ця гра завершилася перемогою саме Карпат із рахунком 2-0. Тому, Карпати крокують далі.

Чи може команда нашого міста пробитися в єврокубки через цю стадію змагань? Та звісно що так, але ж треба перемагати своїх суперників. А наступний суперник ой який серйозний.

Та і добре, що не потрапив нам Шахтар.

Сьогодні у Києві відбулося жеребкування 1/8 фіналу змагань. Так от, на цій стадії змагань як і на стадії 1/16 відбувається лише один поєдинок.

Також читайте:   Стали відомі дати проведення матчів групового етапу Ліги чемпіонів

Так от, Карпати будуть приймати не кого-небудь, а харківський Металіст. Ця гра відбудеться 31 жовтня у місті Лева. Пам’ятаю перед стартом цьогорічних змагань тренер Металіста зазначив, що напевно вони не будуть жертвувати Кубком, а будуть цього року боротися за максимум у всіх змаганнях. Тому, гра буде не легкою.

Інші пари 1/8 фіналу виглядають наступним чином:

«Украгроком» – «Чорноморець» (Одеса)
«Дніпро» (Дніпропетровськ) – «Іллічівець» (Маріуполь)
«Ворскла» (Полтава) – «Таврія» (Сімферополь)
«Говерла» (Ужгород) – «Шахтар» (Донецьк)
«Нива» (Тернопіль) – «Севастополь» (Севастополь)
«Авангард» (Краматорськ) – «Арсенал» (Київ)
«Шахтар» (Свердловськ) – «Волинь» (Луцьк)

Що можна сказати по парах? Напевно найбільш складний суперник дістався сусідам із Ужгорода. Решта пар виглядають більш рівними, хоча всі прекрасно розуміють, що прем’єр-ліга є прем’єр-ліга і зі всіма командами важко грати.

Нагадую ще раз, що ігри відбудуться 31 жовтня і поєдинки будуть проходити на полях команд, які вказані першими.

Будемо вболівати за Карпати і нехай удача їм посміхнеться.

Фото: worldoffootball.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 27.09.2012 пише:

    ХАНА КАРПАТАМ 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*