Майданс-2012: Львів покидає шоу (відео) - Блог про Львів

Майданс-2012: Львів покидає шоу (відео)

Майданс

Танці, хто ж їх не любить. Нещодавно Воробус був на весіллі, то були люди, що просили навчити їх танцювати. Звісно, що там вже було пізно, але за 1517 я обіцяв їм допомогти уроками. 🙂

Хто цікавиться танцями, той знає, що зараз в Україні проходить третій сезон танцювального шоу «Майданс-2012».

Цієї суботи у третьому чвертьфіналі змагалася команда Львова. Блог Воробуса як активний ресурс, що розповідає про життя у місті Лева не міг не оминути увагою цю подію.

Якщо ви спитаєте як це все Воробусу вдається бачити – відповім, що якось так доводиться, головне не спати цілими днями і чимось цікавитися.

Як виступила команда Львова на цьогорічних змаганнях, чи вдалося їй пройти у півфінал змагань та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну із того, що до суботнього чвертьфіналу у півфінал змагань вже вийшли команди Харкова, Чернівців, Севастополя, Дніпродзержинська, Миколаєва та Івано-Франківська.

Суперником же команди зі Львова у чвертьфіналі були такі міста як:

Одеса, Кривий Ріг та Черкаси.

За новими правилами конкурсу чи як його ще можна назвати шоу кожна команда мала представити по два номери: номер хореографа та сольний номер.

Після номерів хореографів команда зі Львова посідала прохідне 3-те місце, яке дозволяло їм вийти у піфінал. Але, попереду був ще сольний виступ.

Також читайте:   Суперзірка у Львові

Шкода, але тут глядачі та журі нам не симпатизували і у підсумку ми отримали найменшу кількість балів – 29.

За результатами двох турів голосування глядачів та журі виводився сумарний бал, а він був наступний:

1 місце посіла команда зі Кривого Рогу, яка отримала 116 балів.
2 місце – Черкаси, які набрали 92 бали.
3 місце – Одеса – 87 балів.
4 місце – Львів – 65 балів.

Львів суттєво відстав від своїх конкурентів, а тепер вже друзів, хоча я би не сказав що наш виступ був вже аж таким поганим.

Не важко здогадатися, що саме наші земляки залишили цьогорічні змагання. Команду зі Львова проводжали додому обіймами, але їхнім фанатам і нам від цього не легше. Ми програли і тепер треба готуватися до нового сезону, який не знати чи ще буде. Хоча, думаю таки буде.

Зараз шоу «Майданс-2012» бере паузу, але вона триватиме не довго, адже вже 22 вересня відбудеться півфінал конкурсу. Єдине, що шкода відбудеться він вже без участі команди нашого міста – Львова.

Насамкінець, хто не бачив шоу в суботу, пропоную переглянути відео із чвертьфіналу за участю команди зі Львова та компанії:

Фото: weekend.od.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Хтось ще дивиться цей відстій?

    Ось я подивився кілька хвилин і не витримав, перемикнув 😈

  2. patron 11.09.2012 пише:

    Так, дивитись зовсім не цікаво, по зрівнянню з першим сезоном. А нарахунок Львова – я вважаю, що виступ Львова дійсно був найслабшим з чотирьох. Все закономірно!

  3. Ян 15.09.2012 пише:

    Не можна судити їхній номер через те,що не все показали по телевізору!Я буD на Майдані і бачиD, як вистцпали Львів’яни .І я вам Скажу це було дійсно круто!!!Правда шкода,що не показали ,як виходили зомбі!

  4. Архіваріус 16.09.2012 пише:

    Танцювати потрібно в танцювальних залах. І то,коли маєш гарного партнера. А танці на вулиці, це все одно, що збирати милостиню. Дохід високий, а поваги ніякої. :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*