Обережно, ексгібіціоністи у Львові - Блог про Львів

Обережно, ексгібіціоністи у Львові

Ексгібіціоністи

Кого лише не носить вулицями нашого міста Львова. Що я маю на увазі? А все просто – різних неадекватів. Не вірите, то вистачить сидіти за комп’ютерами і виходьте у місто, особливо так у ранню пору або ж ввечері.

То грабіжники, то проститутки, то бійки, то п’яні – всіх їх можна побачити.

Так от, що так налякало Воробуса? Про цих людей мало хто знає, але вони існують. Не знаю звідки вони беруться, напевно це наслідки сексуальних проблем у житті, відсутність дівчини і так далі.

Якщо ви не здогадалися хто це, то кажу – це люди, які показують свої статеві органи іншим людям і це відбувається не у ліжку, не вдома, не по згоді обох сторін інтимних стосунків, а посеред вулиці і то без згоди протилежної статі.

Щоб ви знали, в народі їх називають – зайчиками, а по-науковому вони – Ексгібіціоністи.

Так от, пам’ятаю колись йшов центром міста і бачив якогось підозрілого типа, що все дівчатам щось казав і вони сміялися, але фактів не було, він мені нічого не показував, бо позбувся би свого того, тому нічого сказати не можу. Доказів, як завжди, у таких випадках нема.

Але, вони таки є. От буквально нещодавно знайомий розповів історію, що після вчора в районі Левандівського мосту якийсь ненормальний показував дівчатам свої «прєлісті». Одні з того сміялися, другі втікали, але факт того що він був залишається фактом.

Також читайте:   Студентство – «мотор» революції?...

Тому, особливо молоді дівчатка, будьте обережними із ними, щоб не постраждала ваша юна психіка.

Щоб він ще показував, але це потім може призвести до агресії, а вона знаєте ніколи не була позитивною.

Як з ними боротися? Та зовсім просто, покликати на допомогу вашого кавалера чи будь-якого чоловіка. Ой вставить він йому мізки назад, якщо ж ні, то просто викликати наряд міліції.

Якщо і зовсім нікого не має, то можна або втекти або ж просто людину забакланити.

От розповідаю тільки що цю історію подрузі, то вона сміється і каже їх треба принижувати і казати що нічого там не побачила аж такого цікавого, стандарт та й годі. Людину це може перелякати і вона втікає. Так це чи ні, відомо фахівцям по боротьбі із такими от людьми. Ми ж просто можемо про це попередити і застерегти.

Цирк поїхав, а клоуни залишилися. Багато їх? А це вже невідомо, можливо і багато.

Людей із порушеною психікою треба лікувати. Що йому грозить? Та нічого, можуть відправити у психлікарню, нехай побуде там трохи Юлієм Цезарем або Олександром Македонським.

Фото: poltava.pl.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*