Український контекст у всесвітньому добросусідстві - Блог про Львів

Український контекст у всесвітньому добросусідстві

Український контекст у всесвітньому добросусідстві

Риби, люди чи держави не існують у цьому світі Божому окремішно. Вони спілкуються у своєму середовищі і поза ним. Товаришують, сваряться і поїдають один одного та інші види біологічного, соціального чи політичного середовищ.

Думається, що нікому б не було приємно, коли в чиюсь хату прийде самовпевнений, пихатий сусіда і почне висловлювати власне незадоволення розташуванням меблів, наповненням холодильника чи кольором унітазу в клозеті. Гірше, коли ти живеш біля лісу і до тебе ввірветься ведмідь і наглою сибірською мордою почне трощити скромні хатні статки.

Десь зовсім недавно цілий аж американський конгрес прийняв якусь резолюцію щодо України. Колись приймали якісь там постанови думскія засідатілі з (навіть) пропозиціями-вимогами до української влади. Европейські ну дуже вже цивілізовані організації весь час щось там коментують, бо переймаються проблемами безпеки і економіки в МОЇЙ ДЕРЖАВІ.

Хлопці-іностранці! А може давайте й Україна почне втикатися у проблеми басків в Іспанії чи частини ірландського народу у Британії. Давайте ми офіційно заклеймимо ганьбою вбивства молодих людей у цивілізованих Парижі і Лондоні під час недавніх пожеж-погромів. Зрештою, можна офіційно засудити дії перших американських поселенців стосовно аборигенів-індіанців, яких майже було винищено…

Також читайте:   Петро Порошенко офіційно вступив на посаду президента (відео)

Як громадянин України можу твердити, що у нас не просто погана влада, а – повна дупа. Але ця дупа наша і тільки громадяни України мають знайти і застосувати той вібромасажер, який зіб’є жирові відклабення з усього державного механізму.

А пхатися у чужі справи з постійною критикою, демонстрацією зверхності й пихатою самовпевненістю є примітивним хамством. Якщо сусіди є адекватно-нормальними, то завжди можна сприйняти зауваження і, навіть, прийняти допомогу. Але ж нам ніхто ніколи не збирався допомагати, а тільки тикати писком у вонючі проблеми, про які ми і так знаємо.

Ребята! Ми розберемся самі в своїй домівці. Ви так тихесенько живіть собі в своїх особнячках без парканів. Саме тихесенько, щоб не розбудити доброго китайського панду, який з голоду (з часом) може пережерти усіх.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. PVS 29.09.2012 пише:

    Це треба писати англійською і в фейсбуку (в ідеалі на сторінці Обами) — vorobus.com цільова аудиторія наразі не читає 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*