Футбол. Ліга чемпіонів. Ювентус 1:1 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Ювентус 1:1 Шахтар (відео)

Нам пощастило-Буффон

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі 2-ого туру Ліги чемпіонів у чотирьох групах.

Увага українських вболівальників футболу у цей день була прикута до міста Турин, де свій поєдинок у групі проти місцевого Ювентуса проводив донецький Шахтар.

Гра виявилася дуже цікавою і завершилася результативною нічиєю 1-1.

Безпрограшна серія Шахтаря триває і багато хто із фахівців казав, що саме у грі із італійцями вона перерветься. Так думав і ваш покірний автор, але не тут то було. У гравців Шахтаря була мета взагалі перемогти чемпіона Італії і це, варто сказати, їм ледве не вдалося.

Розпочався поєдинок спокійно, але поступово українська команда заволоділа ініціативою і раз за разом турбувала кіпера господарів – Буффона. І якщо Мхітарян Ювентус простив, то Тейшейра аж ніяк не хотів цього робити і на 22 хвилині відкрив рахунок.

Для господарів це був шок, але, незважаючи ні на що, вони вже через дві хвилини відігралися. Подача кутового, Пірло пасує у штрафну і Бонуччі вколочує шкіряного у дев’ятку воріт Шахтаря.

З таким рахунком і завершився перший тайм поєдинку.

Друга половина зустрічі – це взагалі напевно найкращий футбол, який я бачив у цьому сезоні. Перемогти могла як одна, так і інша команда. Чого вартують моменти Шахтаря – Мхітарян, Віліан, знову Мхітарян, а коли вже йшла остання хвилина зустрічі той же Віліан вискочив на воротаря Ювентуса, поклав його на газон, але влучив у поперечку.

Також читайте:   Футбол. Євро-2016. Україна - Північна Ірландія. Анонс

Не скажу, що господарі поля не мали моментів. Таки мали, але знову ж таки їх як і гарвців Шахтаря підводила реалізація. Чого вартує лише момент Вучиніча, коли нападник Юве перекинув і воротаря «гірників» і ворота.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну результативну нічию 1-1, що дозволяє Шахтарю набрати 4 очки і разом із Челсі ділити перше-друге місце у групі.

До речі, хто не знає, в іншому поєдинку нашої групи Челсі на виїзді каменя на камені не залишило від датського Нордшеланда. 4-0 на користь англійських футболістів.

Наступний третій тур у нашій групі відбудеться 23 жовтня. У цей день Шахтар на своєму полі зіграє проти Челсі, а Ювентус завітає у гості до Нордшеланда.

Чекаємо цих поєдинків із нетерпінням, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. Ліга чемпіонів триває і сьогодні будемо вболівати за ще одну українську команду – Динамо. Кияни о 21 годині 45 хвилин на своєму полі прийматимуть загребське Динамо.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*