Футбол. Ліга Європи. Українські клуби синхронно перемагають (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Українські клуби синхронно перемагають (відео)

Ми знову перемагаємо

Вже втретє я так пишу, але, все-таки, вчора в Європі знову був великий футбольний день, адже проходили на цей раз вже матчі групового етапу Ліги Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу у цей день була прикута до Тронхейма, де наш Металіст грав на виїзді із Русенборгом та до Дніпропетровська, де у гості до Дніпра приїхав гранд італійського чемпіонату – команда Наполі.

Що приємно, обидва наші клуби здобули перемоги і тим самим зробили свої шанси на вихід із груп ще більше реальними.

Спочатку кілька слів про гру харківської команди. Одже, ця гра була для нашої команди дуже важливою у стратегічному плані, адже фактично перемога у цьому поєдинку виводила команду Маркевича у наступний раунд змагань. Ну, як виводила, це я трішки погарячкував, робила шанси на вихід із групи більш реальними.

Ні для кого не секрет, що Норвегія – це холодна країна і там досить таки часто падає сніг. Так от, вчора якраз цей сніг і почав падати із свистком головного арбітра про початок матчу. Легіонери Металіста ніяк не могли звинути до такого газону, а ось господарі поля просто таки окупували наш штрафний майданчик.

До пори, до часу нам щастило, але на початку другого тайму ми таки пропустили. Чібуйке увійшов у штрафну і віддав пас направо, куди набігав ніким не прикритий Тарік Ельюнуссі, який легко перекинув Горяїнова. На деякий момент навіть подумалося, що все, сьогодні перемоги нам не бачити. Але, сніг таки перестав падати, бразильці Металіста призвичаїлися до поля і під кінець гри взяли і виграли цей поєдинок.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Попередній раунд. Результати матчів третього ігрового дня

Спочатку вдало передачу партнерів замкнув Марлос, а коли вже всі думали що гра завершиться внічию голом відзначився Хав’єр. Оце так завершення поєдинку, але ж приємне. 🙂

А потім був матч Дніпра. Я так бачу, що для українських команд зараз не існує грандів футболу. Вони просто виходять на поле і віддаються на всі сто. Згадайте гру Шахтаря із Челсі, вчора щось подібне продемонстрував Дніпро.

Команда Рамоса до середини другого тайму вигравала 3-0 і це в Наполі. Так, італійська команда грала не найсильнішим складом, але це ж їхні проблеми. Потім по черзі на поле вийшли лідери команди: Кавані, Пандєв, але максимум що вони змогли зробити, так це забити лише один м’яч у наші ворота.

Дніпро перемагає із рахунком 3-1 і робить вагому заявку на вихід із групи смерті, а саме так її називали після жеребкування.

Вболіваємо за українські команди. 🙂

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*