Люди почали масово хворіти, але на що?

Хвороба

Що не кажіть, але зранку вставати ой як важко. Приходиш на роботу, всі такі сонні, хто гуляв на вихідних, хто спав, хто без настрою. Одним словом, працювати нікому не хочеться. Якийсь депресивний стан.

Лінь після обіду мине, тільки би сонечко вийшло і не було так сірувато на вулиці. Але, є ще одна проблема, про яку я почув від людей. Виявляється, незважаючи на тепло, люди почали масово хворіти.

От ваш автор не виключення. Проснувся зранку вчора, горло болить, якась нежить з’явилася, і пива не п’ю зараз взагалі, і вдягаюся добре, не зрозуміло що це таке.

Питаюся людей чи у нас часом нема таких самих ознак, то через одного вони кажуть, що мають подібні симптоми. У декого навіть є мінімальна температура.

Що ж це за така недуга розгулює у повітрі, чи можливо це епідемія, як себе від неї захистити читайте далі.

Так от, щоб ви були спокійні ніякого грипу зараз нема, це просто давня хвороба, яка має назву – ГРВІ. Де вона береться?

На вулиці зараз з кожним днем все частіше і частіше міняється погода. Ти просинаєшся зранку, думаєш як одягатися, береш теплі речі, а на вулиці спека, наступного разу навпаки. Ваш організм до цього не може звикнути і починаються оці ваші нежиті, болі у горлі і так далі. Плюс, якщо ви десь їздите, то відбувається зміна клімату.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2023 року у Львові

От, «живий» приклад. Їздив ваш автор у Карпати, тільки вийшов з поїзда як одразу ж підхопив нежить. Клімат там зовсім не такий як у місті Львові. Зміни у погоді люди переносять по-різному.

Як лікуватися? Найкращі ліки – це народна медицина. Малина, калина, молоко з медом, чай з лимоном – все це треба робити. Якщо нема температури, то можна і ноги попарити і не забувайте – треба їсти побільше вітамінів. Якщо кавунів зараз вже нема, то яблуко якраз в тему.

Шоколад хворим, як і інші засоби, які подразнюють горло хворим протипоказані. Ще би що порадив людям які часто хворіють, так це більше гуляти на свіжому повітрі, бігати зранку і загартовуватися.

Як спитаєте ви? А просто, робити контрасні душі, пробувати плавати у холодній воді, займатися спортом, ходити по росі і так далі.

Так, можливо це не модно, але це ваше здоров’я і ваш захист організму від різних хвороб.

Коли слід очікувати епідемію грипу? Поки що про неї нічого не чути, але з наближенням холоду чую буде багато розмов на цю тему.

Якби там не було, не хворійте, бережіть себе і будьте здорові.

P.S. Воробус вже п’є чай з лимоном. 😀

Фото: poltava.pl.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 01.10.2012 пише:

    Пити чаї, загартовуватись це звичайно правильно, але здебільшого люди не мають на це часу, тому найбільш оптимальний варіант це пити кожного дня таблетки з комплексом вітамінів, одну на добу, я минулого року так робив і жодного разу не захворів :hello:

  2. bezposeredniy 01.10.2012 пише:

    Дійсно, то ГРВІ уже по ввсюди, і на роботі, і зборах, і в дома і поза межами. Звісно народні засоби це класно, але щоб не було ускладнення зверніться до лікаря і закиньтесь антибіотиками 😉
    Воробусу бажаю швидкого одужання. Солідарно з тобою чихаю

  3. Stakeholder 01.10.2012 пише:

    :facepalm:

  4. Jorgen 01.10.2012 пише:

    bezposeredniy пише:

    закиньтесь антибіотиками

    Антибіотики при застуді це просто жесть.
    Так і печінка скоро нагнеться, якщо при кожних шмарклях антибіотики їсти :rolleyes:

  5. Архіваріус 01.10.2012 пише:

    Stakeholder, Самий оптимальний варіант – це бути здоровим! 🙂

  6. Walerka 02.10.2012 пише:

    Які наф… антибіотики ви шо? ГРВІ це вірус а препаратів які вбивають віруси немає, їх вбиває ваш імунітет і тому треба пити імуностимулюючі препарати, вітамін С і багато рідини, а аж ніяк не антибіотики. Вони діють на бактерії. 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*