Як дівчина продала цнотливість за 780 тисяч доларів - Блог про Львів

Як дівчина продала цнотливість за 780 тисяч доларів

Цнотливість

А ви кажете що гроші важко заробляти, люди так і бідкаються що мають малі зарплати, їм цього не вистачає на життя і так далі. Всім втерти носа вирішила 20-ти річна дівчинка із Бразилії. Саме так, дівчинка, бо найближчим часом вона має стати жінкою.

Сидимо ми вчора з колегами на роботі, вже чекаємо тієї 6 години вечора щоб якнайшвидше натиснути на педалі і бігти пити хто пиво 1517, а хто втікатиме додому до жінок, аж тут один юнак каже а хочете почути цікаву інформацію?

Ясно що нам вже було не до інформації, бо всі вже були на чемоданах, але інформацію він таки озвучив. Цитую слова нашого колеги: «Вгадайте що продала на аукціоні одна дівчина?»

Не важко було здогадатися що мова іде про цнотливість, яка так важлива для дівчат: коли вона її позбудеться, хто буде її першим чоловіком і так далі.

Що тільки не виставляють на аукціон: мобільні телефони, тварин, цінні речі, а тут раз і дівчина поставила цнотливість.

За право позбути дівчину невинності на онлайн-аукціоні змагалися шестеро людей, а в кінці-кінців право зробити дівчину жінкою виборов японець, який запропонував за ту саму справу 780 тисяч доларів. Чималенька сума? Ще б пак.

Тепер згідно умов аукціону статевий акт року має відбутися рівно через десять днів, але прикол у тому, що чоловікові зняти з дівчини невинність то можна буде, а от цілувати ні. От тобі маєш і любовні стосунки. 😀

Також читайте:   Самотні люди, хто вони?

На запитання дівчині навіщо ж їй такі гроші і як їй прийшла в голову ця ідея бразилійка відповіла, що саме завдяки цій сумі грошей вона зможе забезпечити сучасним житлом бідні сім’ї, які живуть в її штаті. Ну, і само собою вона буде собі жити зараз розкішно.

До речі, на цьому прибутки дівчини не завершуються. Одразу ж після завершення аукціону дівчині запропонували знятися у фільмі під назвою «Розшукуються цнотливі». Справа у тому, що саме цей режисер надихнув дівчину до подібного вчинку.

У фільмі в дівчини мають взяти інтерв’ю до статевого акту і після. І само собою за це вона отримає «капусту» або як в народі називають – гроші.

Як то кажуть, бізнес пішов.

Ось такі от казуси трапляються майже кожного дня у нашому цікавому і повному подій світі. Далі буде? Думаю що буде ще не таке.

P.S. До речі, колись пам’ятаю чув фразу одного старшого чоловіка що у Львові важко знайти цнотливу дівчину? Хмм, може тому що всі на аукціонах?))))

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. zars 26.10.2012 пише:

    Воробус, тепер твоя черга. Олє-олє-олє!!!

  2. Vorobus 26.10.2012 пише:

    zars пише:

    Воробус, тепер твоя черга. Олє-олє-олє!!!

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  3. zars 26.10.2012 пише:

    Та не переживай так, все буде добре і бабла зрубаєш.

  4. Архіваріус 26.10.2012 пише:

    Не повезло тобі Воробусе, випередили тебе. 😆

  5. PVS 26.10.2012 пише:

    Нагадало хороший анекдот про «За кого я тебе маю ми вже визначилися, тепер лишилося про ціну домовитися.»

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*