Як би у Львові здалося метро - Блог про Львів

Як би у Львові здалося метро

Метро у Львові

Сьогодні довелося порозмовляти із подругою, то вона знову ж таки бідкається на транспортну систему Львова. Зранку сісти у маршрутне таксі дуже проблематично, а уявіть собі що буде коли настануть холодні дні, піде сніг. Тоді, чухаю і взагалі маршруток не буде.

Як завжди гріємо себе думками, що все буде добре, все буде їздити і ситуація після виборів зміниться у кращу сторону. До речі, саме вибори і дали змогу забути за проблеми у транспортній галузі міста.

Про що будемо говорити сьогодні? Під час нещодавнього мого візиту в Київ довелося поспостерігати за транспортом у цьому місті. Так, проблеми там також є, корків багато, але всіх виручає старе добре метро. Цей транспорт мені ще сподобався з часів коли я вперше їздив у столицю нашої рідної країни.

Ну ви вдумайтеся у цифри. З центра міста я заїхав на другий бік Києва, переїхав річку Дніпро всього лише за якихось хвилин десять. У нас це можна порівняти напевно з тим, що ви би їхали від всіма відомого готелю «Львів» на Санта-Барбару.

Скільки часу треба для того щоб доїхати від одного пункту призначення до іншого? Хвилин сорок це як мінімум і то якщо корків не буде.

Задаю собі питання, а що якби у нашому місті взяли і побудували метро? Скільки разів ходили думки щодо подібного. Так, проект дорогуватий, але хоча б дві гілки можна було би побудувати.

Також читайте:   У Львові запрацювали і одразу ж "померли" інформацйні табло

Думаємо логічно. Центр міста у нас із Полтвою, можуть бути проблеми із архітектурою, а ось околиці ще й як би могли це собі дозволити.

Живете ви для прикладу у Рясне, треба на Сихів, та вам щоб заїхати від кінця до кінця треба витратити мінімум годину і це ще щоб корків не було, бо якщо через центр поїдете, то все – пропали як каченята знаєте кого. А так метро набагато швидше би вас відвезло.

Я не кажу щоб метро було столичних масштабів. Там кожного року відкривають все нові і нові станції. Хоча б щось на зразок Дніпропетровська. Там, нагадаю, є одна лінія, але нічого – люди їздять і їздять.

Де можна будувати метро? Рясне, Левандівка, Топольна, Ас-2, Кривчиці, Личаківська, Сихів, Арена Львів і так далі. Принаймні я так думаю, хоча багато людей чухаю зараз скажуть мені що в мене потемніло в очах. 😀

Звісно що ідея побудови метро у Львові це швидше утопія чим реальність, але буває усіляке. Хіба що Воробус стане мером чи президентом України і тоді візьметься за це діло. Станція Рясне, наступна зупинка – станція Воробуса. 😀

Жарти жартами, а ви вірите у те. що у Львові колись може бути такий вид транспорту?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. ThatSomeone 30.10.2012 пише:

    Які в біса корки. Є таке гарне слово затори.

  2. Stakeholder 30.10.2012 пише:

    Усі львівські метро-фантазери завжди наштовхуються на різку критику з мого боку, тому сорі Воробус, ти не будеш вийнятком. Як на мене, то всі хто у Львові мріють про метро, роблять це лише тому, що ніколи не бачили в дії нормальну транспортну систему, нормальні, сучасні автобуси, тролейбуси і трамваї, а також дорожні розв’язки. Забезпечити всі вищенаведені речі в такому місті як Львів, набагато дешевше і реалістичніше ніж будувати метро. Будівництво метро у Львові, це буде щось накшталт: в нас криві руки, щоб зробити ровер, давайте спробуємо зробити мотоцикл.

  3. Архіваріус 31.10.2012 пише:

    Дещо хвороблива уява Воробуса не має границь. Але це можна пробачити йому. :hello:

  4. Jorgen 31.10.2012 пише:

    І ще би здалося, якби крім метро у Львові отак було

  5. Архіваріус 31.10.2012 пише:

    Jorgen, І тоді Львів був як Сан-Ремо, а Воробус мав би персональну яхту. 😆

  6. Stakeholder 31.10.2012 пише:

    Jorgen, 😆 💡

    P.S. навчи простих смертних також додавати картинки, бо я коли не юзаю тег img – ніколи не відображає 😡

  7. Jorgen 31.10.2012 пише:

    Stakeholder, з картинками поки не виходить. Можливо, треба логінитися на блозі. Я подумаю, щось спробую зробити

  8. Jorgen 31.10.2012 пише:

    Вроді вийшло. Пробуй вставляти картинку за допомогою коду

    <img src="адреса_зображення.jpg">

  9. Андрій 01.11.2012 пише:

    Загальносвітова практика каже що метро доцільно будувати в місті де кількість жителів більше 1 мільйона

  10. Stakeholder 02.11.2012 пише:

    Андрій, загальносвітова практика також не передбачає відкату 30 тис. грн. з однієї лавочки для метро 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*