Футбол. Болгарія 0:1 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Болгарія 0:1 Україна (відео)

Кучер забиває

Коли дуже і не потрібно – ми перемагаємо. Саме такими словами можна охарактеризувати гру збірної України у товариському поєдинку зі збірною Болгарії.

Гра проходила на полі болгар і завершилася мінімальною перемогою наших співвітчизників із рахунком 1-0.

Хто цікавиться футболом, той знає, що на цю гру збірна України поїхала із великими кадровими втратами. По різних причинах відсутніми були лідери команди: Коноплянка, Гусєв, Ярмоленко, Ракицький.

Але, незважаючи на це, Україна здобула результат, який так треба нам у матчах відбору на чемпіонат світу.

Не люблю я дивитися товариські матчі, тому що в них багато гравців себе бережуть, тренери експериментують і рідко коли поєдинки бувають цікавими. Так сталося і у вчорашньому поєдинку.

Розпочали команди повільно і складалося таке враження, що футболісти із початком матчу чекали фінального свистка. Вдумайтеся у цифри, за першу 45-ти хвилинку українці створили два моменти і один із них реалізували. Ротань навісив зі штрафного і старий добрий Кучер ударом головою відкрив рахунок у зустрічі. Йшла, до речі, 33 хвилина матчу.

Можемо ж коли захочемо.

А що болгари? Вони і взагалі не мали моментів. Одним словом, вони спали. За те, вони прокинулися у другому таймі і активно почали загрожувати воротам збірної України.

Також читайте:   Євген Коноплянка: Рома чи Дніпро?

Двічі команду рятував П’ятов, що не може не радувати після його ляпів у поєдинку із Челсі. Все-таки, скоро настане пора вирішальних поєдинків у Лізі чемпіонів.

Щодо цієї гри збірних, то вона так і завершилася мінімально перемогою українських футболістів, але чесно скажу, гра залишила більше запитань чим дала відповідей.

Наступні поєдинки команда проведе вже у 2013 році, але якою буде виглядати збірна, цього ніхто не може сказати. Кажуть, що найближчим часом новим тренером збірної стане Андрій Шевченко. Як до цього відноситися? Досвіду у нього на тренерській лавці нема, що він натренує?

З іншого боку, Заваров теж не вражає результатами. Хоча, як на мене, тут діло не в тренері, а у гравцях. Зараз у збірній іде період омолодження, тому треба перетерпіти.

Шанси, щоб вийти на чемпіонат світу у нас зараз мінімальні, хоча якщо у всіх матчах перемогти, то можливо і щось вийде.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу українців у вчорашньому поєдинку між збірними України та Болгарії:

Вперед, Україна, до нових перемог!!!!

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*