Футбол. Чемпіонат України. Іллічівець 2:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Іллічівець 2:0 Карпати (відео)

Знову програли

У 17-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із маріупольським Іллічівцем.

На жаль, гра завершилася перемогою саме господарів поля із рахунком 2-0.

Після переможного поєдинку із Волинню на гру з Іллічівцем Карпати виходили з метою здобути чергові три очки, але не тут то було. Господарі поля теж давно не перемагали, але вчора ця негативна серія таки завершилася.

Розпочався вчорашній поєдинок спокійно. Так щоб аж великої переваги у грі над своїм опонентом у жодної команди не було. Але, незважаючи на це, господарі поля досить швидко відкрили рахунок.

Йшла 19 хвилина коли Фоміна вивели на удар і Руслан буквально розстріляв кіпера Карпат Богатінова. До того, маріупольські футболісти не забивали на своєму полі 312 хвилин!!!!

Гравці львівської команди активізувалися ще більше, але Мілошевіч та Голодюк свої хороші моменти не використали.

Надія львівських фанатів футболу була ще на другий тайм, але як це не буде дивно краще у цій 45-ти хвилинці грали господарі поля. Вони і швидше рухалися, і більше били по воротах, і в кінці ще й гол забили. Питання який? Бо суддя поєдинку явно помилився коли не зафіксував руку у Федотова.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2018: календар української збірної

Чи мали Карпати моменти щоб забити? Звісно що мали, чого вартує лише удар Гладкого у перекладину і штрафний у виконанні Лукаса. Але, не судилося, знову ми не реалізовуємо свої моменти. Сподіваємося що після Нового року команда таки заграє і вилізе з цієї ями.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Іллічівця із рахунком 2-0, що дозволяє команді Миколи Павлова набрати три залікові очки і вийти із 22-ма очками на 9-е місце у турнірній таблиці.

Карпати ж їдуть додому із нулем і на далі із 16-ома очками перебувають на межі зони вильоту, посідаючи 14-те місце у турнірній таблиці.

Наступний, завершальний у цьому році тур відбудеться вже за тиждень. Карпати свій поєдинок проведуть 1 грудня і їхнім суперником на стадіоні «Україна» буде полтавська Ворскла.

Початок цієї гри о 17 годині 30 хвилин, а пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Вперед, Карпати, треба перемагати і йти на зиму у хорошому настрої, а поновляться поєдинки української першості аж у березні.

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*