Команда “Курсанти”: в очікуваннні вирішальних поєдинків - Блог про Львів

Команда “Курсанти”: в очікуваннні вирішальних поєдинків

Команда Курсанти

Блог Воробуса вже писав про те, що автор ресурсу знову бере участь у футзальному турнірі, який має назву – «Autumn-Cup».

Цей турнір проводиться у рамках студентської ліги і у ньому бере участь 16 команд. Наша команда, яка називається «Курсанти» вирішила теж заявитися на ці змагання, адже гравці команди – це ще студенти і чому б не спробувати свої сили знову.

Хто не знає, тому скажу, що команда «Курсанти» базується від імені ЛДУВС і саме під також назвою ми виступали вже багато раз на різних змаганнях. Але, у зв’язку із тим, що перед тим швидше заявилася ще одна команда із цього закладу, то відповідно і була змінена назва.

Нашими суперниками на початковій стадії змагань, а це груповий турнір стали команди: «Стрийська city», «ДЮСШ-12» та «Morocco».

Першу гру ми проводили проти команди «Morocco» і я вам скажу, на початку гри у нас були серйозні проблеми. «Курсанти» навіть програвали 0-2, але згодом хлопці зібралися і впевнено довели матч до перемоги.

У підсумку 12-3 на користь команди «Курсанти».

Другим суперником у групі була команда «Стрийська city». Тут також спочатку гри досить таки довго тримався рахунок 1-1, але потім все стало на свої місця і хлопці просто декласували свого суперника.

Також читайте:   Клубний чемпіонат Азії: «Мес Сунгун Варзаган» вперше став чемпіоном Азії

У підсумку 15-5 на користь команди «Курсанти».

За регламентом змагань, дві кращі команди із групи виходять в 1/4 фіналу. Як бачимо по результатах, ми вже виконали мінімум і вийшли з групи, але який солдат не хоче стати генералом. Будемо старатися і на далі просуватися у турнірі. Можливо і вдасться виграти кубок.

Приємно бачити після двох турів і наших гравців серед кращих бомбардирів, а саме Дем’яна Репелу (7 голів) та Олексія Вербінського (6 голів).

В неділю на команду очікує гра із ДЮСШ-12 за перше місце у групі, а також чвертьфінал. То ж, побажайте нам успіхів.

А насамкінець, як не згадати про склад команди. Напередодні вирішальних поєдинків, а вони відбудуться вже цієї неділі, прийшла черга трохи розповісти про нього.

Отже, представник команди – Голодівський Михайло Федорович
капітан команди – Андрій Саміло
гравці:
Олексій Вербінський
Святослав Лаба
Ігор Воробус
Йосип Репела
Василь Щур
Дем’ян Репела.

Що цікаво, на цих змаганнях ми вперше почали використовувати зміну двома трійками. Хотів написати четвірками, але, у зв’язку із проблемами із залом, більше чотирьох гравців у команді задіяти не вдається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*