Підтримайте Воробуса у конкурсі “Найпопулярніший український сайт” - Блог про Львів

Підтримайте Воробуса у конкурсі “Найпопулярніший український сайт”

Конкурс з блогом Воробуса

Любить Воробус конкурси, але за повної зайнятості протягом тижня, просто не маю часу в них бавитися. Це треба постійно сидіти в інтернеті, спостерігати за оновленнями, просити друзів проголосувати і так далі. Багато часу на це треба, що не кажіть.

Але, нещодавно ваш автор знову отримав травму коліна і його питання участі у футбольних поєдинках під великим питанням, знову прийдеться грати на уколах, тому тренування не так часто відвідую, більше лікуюся.

Час є щоб хоч трохи глянути що відбувається у світі інтернету, тому і коли мені на очі попався черговий конкурс вирішив взяти у ньому участь.

Що це за конкурс, як там перемогти, призи та багато іншого читайте далі.

Конкурс проводиться на каталозі українських сайтів. Щоб взяти у ньому участь треба мати сайт, що має хоча 50 % відсотків тексту українського контенту. І це мене вже потішило, адже своє треба завжди підтримувати і воно шанується вдвічі більше.

Згодом ваш сайт треба додати до каталогу, тобто надіслати заявку адміністрації сайту, якщо вас додадуть до конкурсу, то ви можете почати змагатися за головний приз, а це 333 українські гривні, якраз якщо виграю його, то докладу гроші і куплю фотоапарат суто щоб робити фотографії для блогу. 🙂

Також читайте:   "Кантахти" закрили. Як жити далі?

Як вам ідея? Вроді не погана.

Друге місце отримає – 222 гривні.

Третє – 111 гривень.

Призи цікаві і сума мене навіть порадувала. 333, 222 і 111 гривень. Це напевно щоб не заплутатися. Субота ж, все-таки. вихідний день. 🙂

Конкурс на визначення найкращого блогу стартував ще 12 жовтня і триватиме аж до 22 грудня.

Колись Воробус пробував просити друзів полайкати за мене, але цього разу щось мені цього робити не хочеться. Тому, якщо ви вважаєте, що блог Воробуса гідний стати «Найпопулярнішим українським сайтом», то за нього проголосувати ви можете наступним чином.

Голосуй за блог Воробуса!

Бачите зверху є банер, пише підтримати сайт, натискаєте на нього і поруч є кнопки соціальних мереж. Так от, виграє той сайт, який назбирає більше цих лайків, мені подобається і так далі.

Якщо маєте бажання і я заслуговую, то можете мене підтримати.

Нехай переможе найсильніший.

Також нагадую, що триває на блозі Воробуса конкурс під назвою «Заспівай у Воробуса-2». До кінця листопада триває прийом ваших робіт, тому поспішайте. Не прогавте свій шанс показати свій талант, виграти приз та стати «народним співаком блогу Воробуса».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*