Що робить людина, коли п’яна - Блог про Львів

Що робить людина, коли п’яна

Алкоголь - це зло

Алкоголь – це зло, так я казав давно. І хто його лише придумав. Чому так категорично відноситься до нього ваш автор? Тому що люди під його дією виробляють такі чудасії, що ойойойойойой.

Не сперечаюся, алкоголь може розслабити, ви відпочиваєте від робочого тижня чи від роботи, вип’єте пару грамів і вам так добре, що нічого не хочеться. Але ж, якби ж то можна було просто випити по пару грам і піти додому спати?

Коли розпочинається п’янка, то до поки все не вип’єш нікуди ти не підеш. Питання для чого? Напевно люди, які вживають алкоголь на це запитання відповіді дати не можуть. Бо вживаєш і все.

Що робить людина під дією алкоголю?

Є дуже багато різних ситуацій, але найпоширеніші які я бачив це наступні:

1. Людина стає агресивною і починає до всіх чіплятися. У не тверезої людини реакція стає набагато повільнішою чим в тверезої і така людина може досить таки швидко отримати по шиї. Участь у конфліктних ситуаціях для неї гарантована. Чому? Я думаю тут все зрозуміло.

2. Що у тверезого на думці – у п’яного на язиці. Цю фразу не знаю хто сказав, але вона досить таки правдива. Коли людина твереза, то ще якось стримується у висловах, а коли ж навпаки – самі розумієте. Знаю ще кажуть що ви набухайте людину і все про неї зрозумієте, а саме чим дихає.

Також читайте:   Що робити дівчині, коли хлопець не бере трубку?

3. Людина може проснутися у місці де ще ніколи не бувала. Як так? Це все автопілот. Тоді ще починаються думки, а як я сюди потрапила, хто мене сюди привіз, як додому доїхати і так далі.

4. Можна мати незапланований секс. Добре це чи погано? Це вже все залежить від людини. Можливо саме вона когось хотіла до того часу і так вийшло з нею переспати. Але, і наслідки тут можуть бути цікавими.

5. Людині зриває голову. І таке буває. Починаються смішні розмови що ніхто тебе не любить, що я в депресії, що світ не справедливий до цієї людини і так далі. Якщо комусь щось таке говорять на п’яну голову, то варто лише посміхнутися і сказати що завтра буде новий день і все буде по-іншому. Та бо так і буде насправді.

6. Дзвінки всім кому тільки можна. Людина, яка під дією алкоголю в цей час дуже добре і вона хоче з вами поділитися цієї новиною. На це також не варто ображатися. Це все горілка з пивом, а вони ой як погано впливають на ваш організм.

Якби там не було, ніколи не повірю в те, що людина може мати залежність від алкоголю. Це просто смішно. От коли в людини є чим зайнятися, то вона і близько не думає щоб піти бухати, знову бухати.

Пийте менше і все буде добре. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. igor 02.11.2012 пише:

    Автор бувалий пияк 💡 💡 💡

  2. Президент 03.11.2012 пише:


    igor
    , наш автор бувалий пияк лише на свята але хто його зна

  3. Або п”єш, або не п”єш.
    На свята, не на свята – безглузді відмовки. 😈

  4. Архіваріус 04.11.2012 пише:

    Олександр, Правильно, голубе, людина не скотина, більш відра не вип’є. 😀

  5. Архіваріус, води не вип’є стільки горівки можливо, хоч сам не пробував

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*