У Львові буде трамвай №10 - Блог про Львів

У Львові буде трамвай №10

Трамвай №10

Після того як ввели нову транспортну систему було багато на неї нарікань, люди жалілися, писали скарги і так далі. Зараз чи то всі стали задоволені, чи то інші теми вийшли на перший план, але за транспорт замовкли.

Але, блог Воробуса не забув за нього, треба його критикувати, поки не зроблять нормальним. 🙂

Чергова тема із приставкою плюс вже у сьогоднішній статті.

А ну, признавайтеся, хто з вас любить поїздити трамвайчиком пустим або набитим? Таких, мабуть, є багато. Особисто я, коли їду в трамваї, то почуваю себе більш вільно чим у тій же маршрутці. Біда лише у тому, що трамваї біля мене майже не їздять. 🙂

Але, в центрі, особливо, вони то їздять і люди ними добираються кожного дня на роботу, а студенти на пари. І проїзд дешевший, і більше місця, єдина проблема – це те, ламаються вони часто і інші транспортні засоби їх пропускають погано. Це вже проблема вихованості.

Та, не все так погано у вашому з нами домі. Буквально вчора в інтернеті з’явилася інформація про те, що у Львові буде ще один новий маршрут – №10 і курсуватиме він за маршрутом Головний вокзал – Пасічна.

Хто часто їздить громадським транспортом із району вулиці Личаківської, той знає, що цей маршрут не є новий, бо коли закривають на ремонт ту чи іншу вулицю, то часто трамвай №2 їздить на вокзал.

Також читайте:   Що потрібно для впровадження е-квитка у Львові (порівняння з Польщею)

Зручно? Та я вам скажу чесно, трохи зручно, бо на маршрутні таксі не часто і сядеш. Думаєм що їздить з вулиці Пасічної на вокзал. Відповідь проста – нічого.

Людині треба або йти на маршрутне таксі №29, яке їде з села Підбірці або ж їхати маршрутним таксі №15 до приміського вокзалу, а вже звідти йти пішки. Звісно, це не довго, але навіщо йти пішки якщо можна їхати?

Новий маршрут №10 мають відкрити із середини грудня, з вокзалу він буде їхати через вулицю Городоцьку, а ось назад через площу Ринок, Дорошенка і так далі.

Нормально? Та звісно що нормально, можливо хоч вільно можна буде заїхати.

Єдина проблема – це кількість вагонів, які будуть їхати на цьому маршруті, а, їх поки обіцяють всього лише чотири. Багато це чи мало? Як на мене, то трохи мало, особливо у час пік. Трамвай на вулиці Городоцькій як застрягне, то пиши пропало.

Але, якби там не було все покаже лише час, а він невблаганно йде і йде, Воробус вже старіє, кінець світу наближається і скоро Новий рік.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. PVS 01.12.2012 пише:

    А Городоцьку що нарешті зробили???

  2. Vorobus 01.12.2012 пише:

    PVS, з одного боку

  3. russo turisto 02.12.2012 пише:

    Это напоминает анектод – “Мы с одной стороны, а …. с другой стороны.” А трамвая как не было, так и не будет. 😀

  4. PVS 02.12.2012 пише:

    russo turisto, скоріше «Рабинович с одной стороны, а Одесское пароходство с другой» 🙂
    Мене більше цікавить інше: невже коли вони той бедлам планували, то того будинку там не було??? Чи сподівалися, що люди стануть на задні лапки і скажуть «так, так, ми вам все віддамо за безцінь…». Та після кидалова з землею навколо стадіону їм ніхто в світі не повірить більше. До речі чим та історія закінчилася хтось знає? Чи вона ще не закінчилася?

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Wi-fi у трамваях: за чи проти?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*