Зустрічі випускників. Чому їх варто робити? - Блог про Львів

Зустрічі випускників. Чому їх варто робити?

Воробус-ерудит

Кого лише не питаю, ніхто вчора нормально не міг спати, а все тому, що вчора у світі відзначали свято – міжнародний день студента. Відповідно і гулянки були ще й які.

Кабаки, дискотеки мали річну виручку. 🙂

Ви одразу ж спитаєте, а яке відношення має Воробус до дня студента якщо він вже давно не вчиться. Так от, відповідаю, Воробус в душі завжди студент і ним залишиться ще довго.

Студентські роки не забуваються, вони вважаються золотими. 🙂

Традиційно 17 листопада у нас є традиція збиратися групою і згадувати як ми колись веселилися, як вчилися, як пиячили, як прогулювали заняття і так далі. Вчора це все також було, приємно було побачити людей яких якщо і бачиш, то в інтернеті.

Повеселився ваш автор добряче, навіть вдалося заспівати свою улюблену пісню «Червона рута», на що група відповіла аплодисментами.

Про що будемо говорити у сьогоднішній статті? А про те, чи варто робити зустрічі одногрупників (однокласників).

Чому не варто проводити я мінусів не бачу, хіба що гроші треба витратити, але скільки того життя і тих грошей. Не люблю людей, які плачуть за гроші. Вони і є для того щоб їх витрачати.

А от, зустрічі варто робити через те, що:

1. Це можливість зустрітися із людьми, яких ти бачиш дуже рідко. Звісно є варіант що ви з цими всіма людьми дружите, але точно можу запевнити що в такому складі ви рідко збираєтеся.

Також читайте:   Воробус жениться

2. Попиячити і потанцювати. Не знаю як там хто, а я люблю йти на такі забави де є музика, хороша закуска, багато випивки. Одним словом ні в чому собі не відмовляєш. А то буває прийдеш, чаю поп’ють і можна йти додому. Раз в рік можна і розслабитися.

3. Згадати студентські роки. Знаю деякі люди при подібних зустрічах можуть прийти у студентському вбранні. Прикол ще попалити зошити.

Щодо нашої зустрічі, то ми спершу порозмовляли хто, де, що і як робить, а потім вже пішла жара – танці. Як відомо, у Воробуса є проблеми з коліном, але ви знаєте я і за нього забув. Цікаво як воно буде давати чутися про себе сьогодні.

Звісно також не обійшлося без фотографій на пам’ять, але цього разу я вам їх показувати не буду. Чому? Та просто не хочу, щоб ви бачили як Воробус танцював без сорочки. 😀

Вихідні продовжуються, а отже ще як мінімум день можна відпочивати перед новим робочим тижнем, який вже стартує зовсім скоро.

Ваш Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 18.11.2012 пише:

    Зустрічі варто робити навіть тільки через те, що ти ще живий на цьому світі! :hello:

  2. Пилип Арсенійович 18.11.2012 пише:

    💡 💡 💡 💡 💡

  3. Stakeholder 18.11.2012 пише:

    Традиційно 17 листопада у нас є традиція…

    зразу видно, що Воробус не з філологічним факультетом тусувався 😀

  4. Архіваріус 18.11.2012 пише:

    Stakeholder, Та він на перервах з братом разом букваря зкурили. 😀

  5. igor 18.11.2012 пише:

    Треба похмелитись нині 😆 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*