Євро-2020 з футболу буде у різних країнах Європи - Блог про Львів

Євро-2020 з футболу буде у різних країнах Європи

Євро-2020

Чесно вам скажу, кожного як не читаю чи слухаю новини все більше і більше дивуюся. Тем для статей є стільки, лише би час був про них написати і подискутувати з вами, читачі блогу.

Сьогодні надворі субота, в хаті все чисто, а, отже, можна і приділити кілька хвилин блогу.

Про що будемо говорити сьогодні? Любить Воробус спорт, тому і будемо говорити саме за нього. Саме зараз це буде футбол.

Нещодавно в інтернеті з’явилася інформація про те, що Євро-2020 з футболу буде приймати багато міст і це вже рішення остаточне.

Чесно скажу, ця інформація мене трохи здивувала, адже провести таким чином чемпіонат дуже важко. От, для прикладу, Україна та Польща готувалися до чемпіонату, будували стадіони, дороги, готелі і так далі. Вся відповідальність за це була покладена на ці дві країни, а решта всім було начхати.

Ми до вас приїдемо, дамо гроші за проживання і все має бути і нічого нас не цікавить. Ми будували, робили і все згодом пройшло на найвищому рівні.

Чемпіонат же з багатьма містами провести буде набагато складніше. Я так зрозумів, що від кожної європейської країни буде одне місто. Не виключено, що і в Україні буде футбол. Уявіть собі що буде якщо право приймати чемпіонат дістанеться Львову.

Де брати гроші? Бюджет країни, це все треба буде думати і гадати. Та я і не тільки за Львів кажу. Тому, питання є і велике.

Також читайте:   "Енергія" у західному дербі перемогла "Ураган"

Переїзди. З цим думаю проблем не буде, бо згадаймо як жили команди на Євро-2012. Готель був у Польщі, а приїздили в Україну лише на матчі. Було таке, було…

Фан-зони. Де їх тоді організовувати? По всій країні чи лише в одному місті? Також питання цікаве.

Фанати. Їм треба буде витратити дуже багато грошей щоб постійно їздити за своєю командою. Хоча, якщо то фанат, то гроші знайдеш.

З іншого боку чемпіонат буде проводитися у багатьох країнах і популяризує багато міст і країн. Так це? Звісно що так.

А організація? Та якось все це буде. Назва буде цікава – Євро-2020 в Європі. 😀

Але, якби там не було всі європейські країни підтримали подібну ідею проведення чемпіонату, винятком стала лише Туреччина, тому швидше за все чемпіонату там не буде.

Щодо України, то все можливо, дуже можливо.

І ще, як запевнив Мішель Платіні, подібна практика стане винятком і на далі чемпіонат Європи буде проводитися так як завжди – в одній або в дох країнах.

Цікаво було би почути вашу думку, читачі блогу, щодо даного питання. Ви за чи проти чемпіонату Європи з футболу у різних країнах?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. komar672 09.12.2012 пише:

    Найважливіше те, щоб про Дьвів не забули.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*