Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:2 ЛТК (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:2 ЛТК (відео)

Енергія перемагає ЛТК

У 9-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із Луганська – команду ЛТК.

На радість, львівських вболівальників футзалу, гра завершилася перемогою саме львівських футзалістів із рахунком 3-2.

Після перемоги у першому колі із рахунком 5-0, луганські футзалісти будь-що хотіли реабілітуватися за прикру поразку на своєму паркеті. Плюс, ЛТК до цього туру йшов на першому місці у турнірній таблиці. Сенсація чи закономірність? Все це мала довести гра.

Розпочала львівська команда без розвідки. Вже на 2 хвилині Енергія була попереду. Це Ільдар Макаєв відзначився після виходу сам-на-сам із кіпером ЛТК – Андрієм Пітулею.

Здавалося луганчани підсіли, але не тут то було. За хвилину першим на добиванні був Свірідов і вже 1-1 у матчі.

А потім були гойдалки. Забити могла як одна, так і інша команда. Чудовий момент виділив би у Рося (ЛТК). Але, як він не потрапив у ворота відомо лише йому.

Натомість забила Енергія. Це Рогачов вдало зіграв на добиванні після погрішностей захисту ЛТК.

За рахунку 2-1 і завершився перший тайм поєдинку.

Друга половина зустрічі картини гри на полі не змінила. Команди мали моменти, але мало що реалізовували. Так тривало до 28 хвилини, поки Степан Струк не забив третій гол після чудової комбінації.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України: Локомотив 2:2 Тайм (Відео)

Здавалося все, гра зроблена. Але, іншої думки були гості. Спочатку на 32 хвилині Рось один гол відігрує, а коли ЛТК пішло на гру в п’ять польових, то чудову нагоду зрівняти рахунок мав Іванов. Але, не судилося.

Зазначу також, що дуже пізно команда гостей перейшла на гру у 5 польових. Від того і результат. Хоча, якби вони це зробили швидше, то можливо результат був би іншим.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу таки Енергії із рахунком 3-2, що дозволяє підопічним Миколи Сича набрати чергові три залікові очки і таким чином вийти на перше місце у турнірній таблиці.

В активі Енергії 16 очок після 8 турів. На другому місці йде харківський Локомотив – 15 очок після 7-ми турів, третє місце за тим же ЛТК – 15 очок після восьми турів.

Наступний, 10-й тур чемпіонату відбудеться 28 грудня. Зокрема у цьому турі між собою будуть зустрічатися:

Локомотив – Енергія

ЛТК – Спортлідер +

Єнакієвець – Кардинал- Рівне.

Бажаємо перемоги львівській команді, а насамкінець пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*