Футзал. Кубок Зими. Курсанти 2:0 Левада. Воробус перемагає

Кубок Зими

Вихідні тривають, але не для вашого автора адже вчора Воробус з своєю командою «Курсанти» грав поєдинки групового турніру на змаганнях з футзалу під назвою – «Кубок зими-2012».

Нашими суперниками у групі були команди: «Левада», «Сихів» та «Батяри».

Як зіграла команда «Курсанти», чи змогли ми вийти у наступний раунд змагань про це та багато іншого читайте далі.

Спочатку, як завжди, розпочну із організаційних моментів. Вчорашні матчі турніру проходили у залі «Інтерспорт», що знаходиться на вулиці Бойківській, 5.

Грав у цьому залі вперше і що можу сказати, душ є, роздягальні є, але от потренуватися перед грою взагалі нема де, хіба що в залі для вільної боротьби і то охоронець сварився за то.

А холодно то добряче всередині і спортсмени добре знають що не розім’явшись можна отримати досить таки серйозну травму.

Окрема розмова про суддів змагань. Їх є двоє, але той що вчора судив більшу кількість матчів явно не відповідає всім вимогам арбітражу, ну не можна так лояльно відноситися до гри. Якщо є конфлікти, то їх треба заспокоювати жовтими картками щоб згодом гравці не почали ламати один одного. Постійні суперечки, зауваження, крики, хочеться більше гри. Є суддя, який має приймати рішення. Але, що маємо, те маємо.

Також читайте:   "Фінал чотирьох" Ліги чемпіонів можна буде подивитись на сайті УЄФА

Перший поєдинок на турнірі ми проводили із командою «Левада». Чесно скажу – було дуже важко.

На відміну від турніру «Autumn cup», цього разу вже було стандартне поле і мали грати чотири гравці у команді і воротар. А, отже, люди в нас додалися і поки йшов пошук оптимальних варіантів четвірок була дуже нервова гра.

Суперник сподобався, вони хоч і не такі аж дуже технічні, але беруть бажанням. Довгий час рахунок тримався «сухим» і всім було зрозуміло, що треба гол, тоді стане легше.

Гол відбувся і через деякий час ми забили вдруге. А потім, що називається, грали на класі тримаючи м’яч.

«Курсанти» перемагають із рахунком 2-0 і після цієї гри залишилося більше запитань чим відповідей, бо не знати було як ми будемо грати у наступних матчах.

Часу до наступного поєдинку із командою «Сихів» було достатньо, тому ми вирішили зібратися і просто за досить короткий час проаналізувати нашу гру, хто де грав і де кого ставити у майбутньому.

Наступним нашим суперником була команда «Сихів», але про те як ми зіграли читайте вже згодом у наступних статтях на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 09.12.2012 пише:

    На фото бачу сім членів команди, а не знати чому Воробус перемагає – хвалько, та й годі :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*