Футзал. Кубок Зими. Курсанти 7:2 Батяри. Команда Воробуса виходить у чвертьфінал - Блог про Львів

Футзал. Кубок Зими. Курсанти 7:2 Батяри. Команда Воробуса виходить у чвертьфінал

Курсанти виходять у чвертьфінал

Останній поєдинок групового турніру на змаганнях з футзалу під назвою «Кубок Зими» команда «Курсанти» проводила із командою, яка має назву «Батяри».

Перед цією грою ми дізналися, що за тур до завершення групового турніру ні нам, ні команді-суперника окрім престижу нічого не треба. «Курсанти» вийшли з першого місця, а «Батяри» так і залишаться на останньому.

Але, грати треба і треба віддати належне нашим гравцям, які без особливої мотивації все рівно вийшли на гру і довели її до логічного завершення.

В цій грі хотів би торкнутися трьох моментів, а саме:

1. Серйозна травма Воробуса перед початком гри.
2. Відпрацювання нашими гравцями нових четвірок.
3. Команда-суперника.

Про все по черзі.

Отже, перед початком поєдинку нам традиційно дали хвилин 5-10 щоб розім’ятися. Хто бігав, хто бив мені по воротах, а хто як ваш автор розминався на останньому рубежі.

Так от, в одному із епізодів я відвернувся у другу сторону подивитися де другий м’яч, а наш гравець у цей час пробив дуже сильно по воротах. Як ви думаєте куди потрапив м’яч після дуже сильного удару? Правильно, в голову Воробусу, який згодом хвилин п’ять не міг прийти у себе.

Гру то я дограв, але після поєдинку по приході додому виявилося що у Воробуса легкий струс мозгу і тепер на мене очікує постільний режим. Сподіваюся до вирішальних матчів, а вони будуть відбуватися через тиждень я буду у формі.

Також читайте:   Конте висловився про рівень «Шахтаря» після його перемоги над «Реалом»

Відпрацювання нових четвірок. Справа у тому, що дізнавшись що перше місце вже наше достроково було прийнято рішення відпустити двох наших гравців додому по сімейних обставинах. Четвірки змінилися, тому пробували більше тримати м’яч і мінятися двійками.

Як бачимо, це вийшло, але суперник не був вже і надто сильним.

Команда-суперника. Хлопці старалися, але ми їм просто не давали грати. Два голи вони таки забили, але це було слабою втіхою для них. Як сказав мені гравець команди «Батяри» після гри що їм було приємно зіграти на турнірі і подивитися на що вони варті.

Пообіцяв навіть що згодом повернуться щоб грати краще. 🙂

7-2 на користь команди «Курсанти» і ми виходимо у чвертьфінал змагань.

Нашим суперником на цій стадії змагань буде дуже добре відома нам команда – «Спартак». Колись ми їх вже обігрували, але цього разу знаю вони захочуть реваншуватися.

Чвертьфінал відбудеться в п’ятницю, 14 грудня у залі ЛНУВМ. Час гри повідомимо пізніше.

Чекаємо поєдинків і нехай переможе сильніший.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*