Святкування Нового року: з алкоголем чи без? - Блог про Львів

Святкування Нового року: з алкоголем чи без?

Алкоголь чи тверезий спосіб життя?

Новий рік не за горами, якихось 9 днів і настане новий 2013 рік, рік змії, як кажуть. Яким він буде для кожного із нас – невідомо, але відомо зараз одне – він таки буде, бо кінця світу так і не було.

Де ти будеш святкувати Новий рік? Саме такі запитання задають один одному люди. Хтось каже що вдома, хтось що в ресторані, а хтось взагалі не буде святкувати мотивуючи це тим, що це не свято, гроші треба витрачати на більш корисні речі, а не попивати все що можна.

Тему пропивання ми сьогодні і будемо обговорювати на блозі, а саме якою має бути зустріч Нового року? З алкогольними напоями чи без. Спробуємо врахувати всі за і проти.

Почнемо із того, що святкування буде проходити без розпивання алкогольних напоїв.

Плюси: ніхто не нап’ється, не буде робити збитків майну і оточуючим. А то знаєте, які зараз є люди, приходять, спочатку всі такі культурні, знайомляться, а потім коли випивають стають агресивними і починаються непорозуміння. Як наслідок, починаються бійки, нищення майна і так далі. А якщо це майно ще й не своє, ой тоді ви попадаєте у великі гроші.

Мінуси: без алкоголю буде скучно. Коли люди випивають, то їм стає ще веселіше чим є зараз, вони починають придумувати різні жарти, конкурси, а те, що є пару неадекватів, це вже таке, проходиме. Вони були, є і будуть.

Також читайте:   Запали свічку у пам'ять жертв голодомору 1932-33 років

Святкування Нового року із розпиванням алкогольних напоїв.

Плюси: Що ж це за Новий рік, що люди не будуть пити горілку, шампанське, пивасік і так далі. Це ж не з’їзд секти? Один раз в рік можна і попиячити, побажати один одному здоров’я, піти в сауну і так далі. Скільки того життя. І зануд не буде, а то приїдуть і п’ють лише чай і розповідають де вони працюють, що холодно на вулиці, треба лягати спати за пів години до Нового року і так далі.

Мінуси: я вже писав вище, що через надмірне вживання алкоголю можуть виникнути проблеми із дисицпліною, а ще на це свято прийдеться викласти багато грошей. Алкогольні напої зараз подорожчали, тому і більше грошей на святкування Нового року прийдеться викласти.

Позиція Воробуса щодо цього питання.

Висловлюю я її рідко, але цього разу таки її скажу. Отже, я вважаю що алкогольні напої мають бути при святкуванні Нового року, але треба знати межу. Якщо ти бачиш, що вже впиваєшся, то вести себе культурно, а не набридати іншим. Що забагато, то шкідливо.

Так було завжди, так є і зараз. 🙂

А як ви святкуєте Новий рік? Із алкоголем чи без нього?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Я згоден з Воробусом треба вміру

  2. zars 22.12.2012 пише:

    А ше можна що-небудь шмальнути. То без алкоголю обіржешся.

  3. russo turisto 23.12.2012 пише:

    Да что это за Новый год без бухла? Срамота одна. :mrgreen:

  4. Mr.Сергій 31.01.2013 пише:

    russo turisto, “Срамота” це коли всі понапивалися і починають ригати саме так як ваш смайлик.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*