Як Patron ходив на “Швидкі побачення” - Блог про Львів

Як Patron ходив на “Швидкі побачення”

Патрон шукає половинку

Доброго дня, мене називають Patron.

Нещодавно я дізнався, що у нас у Львові молодими ентузіастами проводяться вечори Швидких Побачень.

Формат speed dating з’явився вперше в Америці в 1998 році. Придумав його Раввін Яков Дево з метою допомогти людям, які бажають одружитися, знайти один одного.

Але, зараз зустрічі у форматі Швидких Побачень набули набагато ширшого змісту. Я б назвав їх – Швидкі Знайомства, тому що окрім функції знайти свою половинку, вони допомагають також знайти друзів по спільних інтересах, отримати допомогу у професійних питаннях і ще багато чого іншого.

Отже вчора, напередодні Нового Року, в кафе Del Pesto на вул. Костюшка відбулася чергова зустріч, для мене вона була першою. Також, крім Del Pesto, такі зустрічі проводяться і в клубі Rafinad, де є можливість після зустрічей продовжити спілкування на дискотеці (вхід на дискотеку бонусом – безкоштовний).

На зустріч зібралося 8 дівчат і 8 хлопців. Дівчата зайняли відповідні столики і почалося спілкування.

З кожною дівчиною дається рівно 7 хв. на знайомство, потім лунає дзвоник і ви пересаджуєтесь до наступної дівчини, перед тим відмічаєте у спеціальних бланках, чи сподобалася вам попередня співрозмовниця.

У кінці вам видається чарівний конверт, у якому будуть вказані номера телефонів людей, з якими у вас виникла взаємна симпатія, і навіть тих кому сподобалися ви (хоча ви цій людині і поставили мінус).

Також читайте:   Чого (кого) слід боятися на відпочинку

Щодо конкретної цієї зустрічі, то перше, що кинулося в очі, це те – що більшість молодих дівчат – це вже успішні леді з сформованою життєвою позицією і планами на життя.

Це звісно що прекрасно, але деякі з них по цій причині вважають себе вище інших хлопців,

Звісно, що розмова проходила дуже ввічливо, але внутрішньо пихатість відчувалася.

Друге, що помітив – що дві дівчини прийшли з знайомими, або можливо навіть своїми хлопцями, щоб, напевно, якось урізноманітнити своє нудне життя.

Щодо розмови, то тематики самі по собі виникали дуже різні – з однією говорив про хобі і інтереси, с другою зайшла мова про фінанси і куди вигідно вкладати гроші, з третьою – про сутність життя і цілі у житті, четверта взагалі слухала тільки мене і нічого не розповідала і т.д.

Загалом, дуже цікаво було поспілкуватися з такими різними дівчатами, і як результат виникло дві взаємні симпатії, з якими, можливо, продовжу спілкування в майбутньому.

Якщо у вас виникла зацікавленість у таких зустрічах, докладну інформацію можете прочитати тут.

Особливо організатори наголошують, що дуже не вистачає хлопців на зустрічах.

Користуючись нагодою, хочу привітати всіх читачів блогу Воробуса з наступаючим Новим Роком, і у новому році побажати нових приємних знайомств!

Автор статті: patron.



Також раджу прочитати:

коментарів - 19 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 31.12.2012 пише:

    Воробусе, а якже Врублі?

  2. arhivarius 31.12.2012 пише:

    Перепрошую, не зауважив, що пост не від Вооробуса. 🙂

  3. Vorobus 31.12.2012 пише:

    arhivarius, 😀 😀 😀 😀 😀

  4. Max 31.12.2012 пише:

    Мене теж вербували на ті побачення в якомусь закладі на Сихові. Я відмовився. Там їхвлаштовує моя подруга і каже, що дівчат бажаючих тьма, а хлопців бракує.
    Ячомусь думаю, що туди ходять дівчата якісь не такі як потрібно, адже нормальні і без тих побачень легко знаходять собі хлопців.

  5. закоханий 31.12.2012 пише:

    оце правда Max!!!!

  6. patron 31.12.2012 пише:

    Ну основна ідея таких побачень – полягає у тому, щоб умовно кажучи “бізнес леді” знайшли своє щастя або розширили своє коло знайомств!

  7. vrubli 31.12.2012 пише:

    arhivarius, а що я??? 😮

  8. VIK 31.12.2012 пише:

    vrubli, а ти береш Воробуса за шкварку і вперед та з піснею на швидке побачення 🙂 🙂 🙂

  9. Пилип Арсенійович 31.12.2012 пише:

    VIK, Воробус любить таки vrubli??? 😳 😳 😳 😳 💡

  10. VIK 31.12.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, запитай у Воробуса 😉

  11. Пилип Арсенійович 31.12.2012 пише:

    VIK, я думаю все-таки по коментарях любов таки є. Принаймні симпатія відчувається. 😉 😉 😉

  12. zars 31.12.2012 пише:

    VIK пише:
    vrubli, а ти береш Воробуса за шкварку і вперед та з піснею на швидке побачення :) :) :)

    …і підказуєш, про що він дівчатам має розповідати.

  13. VIK 31.12.2012 пише:

    Доречі у Воробуса язик добре підвішаний 😉
    ще всім вам може багато всякого нарозказувати!

  14. russo turisto 01.01.2013 пише:

    Max, Вася, ты не прав… есть такая песня –
    Стоят девченки в сторонке,
    Платочки в руках теребя.
    Потому, что на десять девченок
    По статистике девять ребят.

  15. Max 01.01.2013 пише:

    Потому что на 10 девченок,
    по статистике 5 не хотят

  16. russo turisto 01.01.2013 пише:

    Max, Сволочи они значит :mrgreen:

  17. Randevu 03.01.2013 пише:

    Доброго вечора усім, швидкі побачення проводимо ми. Хотів подякувати Patron за неупереджену інфо. і те, що відвідав наш захід.
    Хочу спростувати, те що туди ходять люди які мають останній шанс чи якісь не такі, насправді туди ходять заняті люди, алеабсолютно нормальні і адекватні. Хочу вам подати деяку інформацію:
    “Randevu швидкі побачення” – що четверга в клубі “Rafinad People” (м.Львів вул.Руданського,1) та що неділі о 19:00 в ресторані Побачень Del Pesto (м. Львів, вул. Костюшка, 6). Найближча зустріч 13.01. о 19:00 вхід – 50грн.
    “Randevu швидкі побачення” відбуваються в форматі міні-вечірки, де учасники підбираються по певній віковій категорії. На вечірці (що триває близько 2год) кожен з учасників матиме 10 – 15 зустрічей тет-а-тет з представниками протилежної статі. Дівчата розміщуються за столиками, а чоловіки послідовно пересідають від однієї дівчини до іншої. Кожна пара матиме 7 хвилин для спілкування. Після кожного міні-побачення учасники відмічають свої симпатії в “картці симпатії”. Якщо вам сподобався співрозмовник ви ставите “+” – це означатиме, що ви бажаєте продовжити спілкування в майбутньому. По завершенню вечірки “картки симпатій” здаються організаторам. Потім організатори вручають конверти з контактами тих співрозмовників хто Вам поставив “+”. Після Randevu всі учасники можуть безкоштовно залишатися на вечірці.
    Більше на сайті – randevusd.com за тел. (067) 673-85-15
    або на сторінці у ВК- http://vk.com/id171842101
    або в групі у ВК- http://vk.com/club40309768
    Увага!!!
    **Всі учасники “Randevu швидкі побачення”, приймають участь в подарунковій акції до Дня Св. Валентина!!! У Вас є нагода поїхати в романтичну подорож для двох до Європи, провести незабутню вечерю в ресторані, помандрувати в лімузині нічним Львовом, отримати квитки в кінотеатр та багато інших цікавих подарунків.

  18. Randevu 26.01.2013 пише:

    “Randevu швидкі побачення” – що четверга в клубі “Rafinad People” (м.Львів вул.Руданського,1) та що неділі о 19:00 в ресторані Побачень Del Pesto (м. Львів, вул. Костюшка, 6). Найближча зустріч 27.01. о 19:00 вхід – 50грн.

    ми змінили адресу сайту-http://randevudate.com

  19. Валентин 01.04.2013 пише:

    Ух, ці бачення це такий екстрім, прийшов, побачив, познайомився, а далі все залежить від тебе. відчуття супер і час гарно можна провести.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*