Блогер та алкоголь

Блогер та алкоголь

Багато хто мене питав чому я так часто пишу про алкоголь, чи є у мене з ним проблеми? Відповідаю, проблем нема, просто стараюся писати про ті теми, які людей найбільше цікавлять. А такі теми як кохання та алкоголізм завжди були популярними.

То дівчина не хоче зустрічатися, то чоловік запив, то сварки. Все це ми чуємо ледве не кожного дня як від людей, так і по телебаченню.

У сьогоднішній статті я знову ж таки напишу про алкоголь, а саме ми поговоримо на таку цікаву тему як: блогер і алкоголь.

Згадайте минулі часи, коли багато відомих людей під дією алкоголізму творили грандіозні речі. В імена вдаватися не буду, але думаю ви і так знаєте хто ці люди. То й же Висоцький..

Щодо блогера і алкоголю, то є багато думок чи справді останній допомагає швидше писати статті.

Отже, що можу сказати по собі? Мені в принципі паралельно як писати пости чи я в стані алкогольного сп’яніння чи ні. Якщо тема цікава, то її можна розкрити за кілька хвилин. Якщо ж ні, то ти пий не пий той алкоголь нічого з цього не вийде, хіба що можете заспати якщо багато вип’єте.

У людини має бути дар щоб творити. Так, коли індивідум випиває у нього на язику з’являється багато чого, щоб він не сказав ніколи чи не написав якби він був тверезий.

Також читайте:   Коронавірус у Львові. Поточна ситуація

Добре це чи ні? Швидше ні чим так. Людина не має соромитися говорити про те що думає.

Чи бувало так що я писав статті після п’янок чи забав? Якось вже так звик, що кожного дня стараюся щось писати, знайти цікаві теми тощо. Бувало так ліньки було друкувати, бо напередодні файно погудів, але все ж стискав силу волі в кулак і писав.

Признаюся, досить таки непогано виходило. Одного разу пам’ятаю щось мені не спалося і друкував публікації в 4 годині ночі. Єдина проблема яка була – це помилки, реакція організму вночі вже не та, нікого не хочеться розбудити і бувало приходилося виправляти помилки.

Чим допомагає алкоголь?

Кажуть знову ж таки різні люди, що під його дією людина стає більш веселішою, у людей виникають дуже цікаві фрази тощо. Воно то так, але якщо і випити то треба трошки для хоробрості.

Хоча, якщо підсумувати цю статтю скажу наступне: «Кожна людина творець свого щастя і якщо їй подобається пити, то нехай п’є, ні, то ніхто її в цьому заставити не може».

Любіть себе і ближніх, бережіть своє здоров’я і все буде добре. Ага, і за блоги ніколи не забувайте. Створювати їх щоб згодом нічого у них не писати – не гоже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Перший крок – визнати, що проблема в тебе є 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*