Дякую… - Блог про Львів

Дякую…

Всесвітній день дякую

Сьогодні надворі 11 січня, п’ятниця, останній робочий день тижня, а, отже, ввечері можна буде розслабитися, сходити в кіно чи просто посидіти з друзями. Ми заслужили. Алкоголь вживати я би не радив, бо це зло. Пити зараз не модно, хіба що сочок. 😀

А ще протягом дня треба всім дякувати кого побачите. От йдете по вулиці, вам зустрічаються люди, а ви всім берете і дякуєте. Знаю, люди можуть подумати що у вас не все добре з головою, але то вже таке, що вперше так думають?

Просинаюся сьогодні зранку, спати хочеться, сніг падає, ех, би ще подрімати трохи, але треба вставати і йти на роботу.

Традиційно вмикаю персонального комп’ютера, перевіряю пошту та вмикаю музику щоб не заснути. І тут мені приходить повідомлення у соціальній мережі наступного змісту – «дякую за все, Ігоре». 🙂

Я аж здивувався чого це мені ця дівчинка дякує, і вроді нічого їй не робив аж такого приємного щоб дякувала. Дивно…

Пошукова система у допомогу і виявляється, що сьогодні світ святкує день, який називають – «всесвітній день дякую». І хоч, всесвітній день подяки відзначається 21 вересня (це тоді, коли люди їдять індичку), але як бачимо у світі є і день «дякую».

Що ж, за традицією свята сьогодні треба всім дякувати.

Також читайте:   Про чудо, критику та дизайнера Воробуса

Воробус був би не Воробус якби трохи не поприколювався. Коли роботи стало менше заходжу на сервіси спілкування і пишу всім слова подяки, що дуже приємно, ніколи не забуду і так далі.

Ви собі не уявляєте як люди починають на це реагувати. Ні, щоб просто зайти у пошук і побачити що сьогодні за день, а вони просто зі здивуванням відповідають? Ось кілька найцікавіших відповідей:

«Ігор, ти що п’яний? За що ти дякуєш?»

«Ти це мені тільки що написав?»

«Я аж засоромився від твоїх слів?»

«Хвороба прогресує?»

«В такому разі будь-ласка»

«За що дякуєш, я нічого тобі не допомагав»

«Та нема за що, на здоров’я».

Багато людей так здивувалися, що, і взагалі нічого не відповіли. Можливо з часом щось напишуть. 🙂 Але, це вже буде не актуально. Люблю ж я подивитися на реакцію людей по цьому чи іншому питанню.

На перший погляд слово просте, люб’язне, а люди одразу ж думають чи у людини все добре з головою.

Висновок? Нам бракує доброти і просто хорошого настрою.

Якби там не було, сьогодні п’ятниця, до вихідних залишилося якихось 6 годин і чекати вже залишилося не довго.

Дякую всім читачам блогу що залишаєтеся з нами, нам приємно що є для кого працювати.

Ваш Воробус 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Дякую тобі за блог, Воробусе.

  2. дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, дякую, за все!

  3. vrubli 11.01.2013 пише:

    А хіба для подяки є потреба в якому окремому дні?
    Люб’язність має бути повсякденна 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*