Феномен кохання - Блог про Львів

Феномен кохання

Любов врятує світ?

Рубрика «Запитай у Воробуса» продовжує функціонувати і кожен охочий може задати своє запитання мені або іншому автору цього блогу. Переважно запитання задають мені.

Ось нещодавно у цю рубрику прийшло запитання від людини із ніком «Tiger».

Він, зокрема, запитав, цитую: «Шановний Воробус, напиши будь ласка, статтю про те, чому люди закохуються? Тому що навіть коли теперішні вчені “розсекретили” причину кохання – а вона чисто біохімічна – люди не перестають закохуватись. І це попри те, що вони розуміють, що це всього лиш біохімія. В чому ж проблема?».

Спробую висловити свою точку зору по цьому питанню, але це не означає, що з нею багато хто погодиться.

Отже, кохання – це така річ, штука, феномен що його насправді дуже важко зрозуміти. Вроді ти живеш, цікавишся різними речами, маєш хобі, роботу і кажеш що ніколи не закохаєшся, а потім в один момент раз і ти втрачаєш голову від коханої людини. Як кажуть, вийшов у магазин за булочкою і прийшов зовсім іншим.

Дуже важливо тут зрозуміти чи це справді закоханість чи просто симпатія, а ці поняття дуже різні. Так, тобі сподобалася людина, вона тобі симпатизує, але це ще не означає що це кохання. Щоб відчути що ви знайшли дійсно свою половинку треба з нею побути, пожити, подивитися як ви підходите один одному і так далі.

Також читайте:   Алкоголь заміняє кохану людину?

Кохання не так як секс, що було і забули, а кохання має бути раз і на все життя. В іншому випадку починаються проблеми, ще як діти підуть, з ким вони жити мають після розлучення, як ділити квартиру. Це все така маячня, що інколи як слухаєш то сміх бере.

Не треба ніколи кидатися словами на вітер що я тебе люблю, ти моє життя, заради тебе треба жити. Так, якщо є кохана людина, то дійсно є заради кого жити, люди відбиваються від поганих компаній, створюють сім’ї, радіють кожному щастю: як вазонок росте, як діти в школу йдуть, як зубки у них вилазять. Але, це коли справжнє кохання.

Зараз такий світ, що є дуже багато фальші, всі тільки і одружуються за гроші. Таких людей я називаю коханими людьми за гроші.

Щодо вчених, то вони багато чого говорять, але насправді самі не можуть зрозуміти чого серце при зустрічі із однією людиною стукає 80 ударів за хвилину, а з іншою – цілих 150.

Від долі нікуди не втечеш і біохімія тут не допоможе. Єдине що треба не бути егоїстом, а впустити у своє життя вашу половинку.

Кохаймося, бо ми того варті!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 22.01.2013 пише:

    – Люблю, товарищи, бухгалтера Козлова!
    – Любовь, товарищ, зла – полюбишь и КОЗЛА! 😆

  2. Tiger 12.03.2014 пише:

    “Щодо вчених, то вони багато чого говорять, але насправді самі не можуть зрозуміти чого серце при зустрічі із однією людиною стукає 80 ударів за хвилину, а з іншою – цілих 150.”

    Чому не можуть? Це ж звичайна реакція серцево-судинної системи на адреналін і норадреналін 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*