Футбол. Кубок Іспанії. Реал 1:1 Барселона (відео) - Блог про Львів

Футбол. Кубок Іспанії. Реал 1:1 Барселона (відео)

На цей раз нічия

Такі футбольні матчі завжди подобаються людям, і хоч це не чемпіонат України чи матчі за участю наших команд, але, все ж блог Воробуса про цю гру згадає і поділиться своїми враженнями.

Отже, вчора в рамках Кубка Іспанії між собою зустрічалися гранди світового футболу – мадридський Реал та каталонська Барселона.

Гра, як і очікувалося, виправдала всі сподівання і завершилася бойовою нічиєю 1-1.

Роналду проти Мессі, хто з них кращий? А, до слова, вчора ні один, ні другий голів не забивали.

Це була перша гра 1/2 фіналу Кубка і, на, відміну, від інших країн в Іспанії Кубок шанується і віддати трофей своєму одвічному конкуренту вважається поразкою сезону.

Розпочався матч у Мадриді із атак господарів поля. Вони на чолі із Роналду всією командою понеслися забивати швидкий гол, але оборона Барси на чолі із воротарем Пінто була на висоті.

Чесно скажу, гра гостей мене здивувала, але це напевно була така тактика, спершу відстояти в обороні, а потім знайти прогалину у складі Реалу. Як потім з’ясується, прогалину таки знайдуть.

Поступово гра на полі вирівнялася і вже до середини першого тайму кращими на полі виглядали гравці Барселони. Чого лише вартує удар Хаві у перекладину.

Але, голів у першому таймі глядачі так і не побачили.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Прев'ю до поєдинку БАТЕ - Шахтар

А ось друга половина зустрічі розпочалася із шоку для господарів поля.

50 хвилина – Кальєхон (Реал) вдарив у Мессі, той вчасно відпасував на Фабрегаса і Сеску ніхто не завадив відправити шкіряного повз воротаря Реала.

Після голу «мадридці» довгий час не могли відійти і добре для них, що не забив Педро. Гравець Барселони вийшов сам-на-сам із кіпером господарів, поклав його на газон і пробив, але не влучив у дальній кут. Якби рахунок став 0-2. то гру можна було би вже завершувати.

А так, Реал немов би отримав друге дихання і заграв як у першому таймі. Момент за моментом почав виникати біля воріт Барселони і гол так відбувся.

81 хвилина – Озіл навішує у штрафну «Барси» і Варан влучно пробиває ударом головою. Радості гравці Реала не було меж.

На куражі Реал побіг забивати другий гол, але оборона гостей не давала більше тріщин.

1-1 і доля виходу в фінал Кубка Іспанії вирішиться наприкінці лютого вже на полі Барселони. Реалу треба буде забивати, тому можна не сумніватися, матч буде дуже цікавим та результативним.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport.obozrevatel.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*