Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:3 Єнакієвець (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:3 Єнакієвець (відео)

Енергія перемагає Єнакієвець

У 14-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із міста Єнакієве – команду Єнакієвець.

Гра, на радість львівським вболівальникам футзалу завершилася перемогою «енергетиків» із рахунком 4-3.

Боротьба за потрапляння у фінальну четвірку команд, які продовжать змагання за медалі чемпіонату продовжуються. Сьогодні у футзальній першості завершується друге коло.

Після поразки у минулому турі від Урагану Єнакієвець, підсилений бразильцями, їхав до Львова лише за очками. Але, скажу чесно, мене знову ж таки гра розчарувала. Давненько я не бачив щоб настільки слаба команда приїздила до міста Лева.

Так, гості вигравали після першого тайму із рахунком 2-1, але це не вони так добре грали. Це просто Енергія не грала взагалі, а просто стояла.

Не було у нас того руху що у матчі із тим же Ураганом. Як наслідок, у гостей відзначилися Зам’ятін та Волянюк, в Енергії – Струк.

А ось після перерви на паркеті була вже та львівська команда, яка минулого року ставала чемпіоном країни. Енергія просто каменя на камені не залишила від свого суперника. Хто був на грі, той бачив що у другій 20-ти хвилинці гості ледве переходили свою половину поля і це маючи у своєму активі чотирьох бразильців.

Також читайте:   Кубок України. ФК «Галицька здоба» - ФК «Суха Балка». Анонс першого матчу

Дивно, але гравцем матчу в складі гостей визнали капітана – Зам’ятіна, але я з цим не погоджуюся. Якби не кіпер Єнакієвця – Мельник, то рахунок у грі був би розгромним. Андрій тягнув все що летіло у його ствір воріт, але все ж після трьох ударів після перерви він був безсилим.

За львівську команду голами відзначалися – Чепорнюк, Бондар та Макаєв. А коли вже рахунок став 4-2 на користь «енергетиків» гості пішли у ва-банк і випустили п’ятого польового гравця. Плоди це принесло лише під кінець гри, коли ударом з далеку відзначився Зам’ятін.

Енергія перемагає і завдяки трьом очкам взятих у цій грі наша команда впритул наблизилася до Локомотива, який йде першим. Харків’яни у сьогоднішній грі на останніх секундах втратили перемогу над луганським ЛТК – нічия 3-3.

Наступний, 15-й тур відбудеться вже за кілька днів. Зокрема, львівська Енергія свій поєдинок проведе 30 січня вдома із Кардиналом- Рівне. Початок цієї гри о 13 годині за київським часом.

Бажаємо перемоги нашій команді!!!

P.S. ІМХО, але бразильці Урагану виглядають набагато сильнішими і команді із Єнакієво буде дуже складно стати чемпіоном країни.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*