Команда Воробуса “Курсанти” візьме участь у студентській футзальній лізі - Блог про Львів

Команда Воробуса “Курсанти” візьме участь у студентській футзальній лізі

Курсанти знову в грі

Не встиг розпочатися 2013 рік як у Воробуса і його команди, яка має назву «Курсанти» нові футбольні плани. Настільки всім нам сподобалася атмосфера у команді, що ми вирішили нею грати і не один раз.

Як це вийде насправді побачимо вже зовсім скоро, бо вже із 26 січня наша команда стартує у студентській зимовій лізі, що буде проходити у залі комерційної академії.

Чесно скажу довго думали чи заявлятися нам туди. Чому? На це є об’єктивні причини такі як не повна комплектація складу. Зараз канікули і повністю зібрати студентську команду буде не так то і легко.

Але, все ж порадившись, вирішили таки заявитися. Ліга складається із 8-ми команд, тому якщо добре подумати і порахувати, то гарантовано команда «Курсанти» проведе 14-ть поєдинків, тобто по 2 гри із кожною командою.

Це не кубкові змагання, де права на помилку нема, а чемпіонат є чемпіонат. Тут можна програти, потім виграти кілька матчів і все надолужити. Але, звісно що мова про поразки навіть не йде.

Перед командою стоять, як завжди, найвищі завдання, а як ми їх виконаємо вже побачимо зовсім скоро.

Окрім команди «Курсанти» у студентській лізі будуть брати участь такі команди:

1. Палтафон
2. ЛДУВС Теаm
3. Winners
4. Юристи
5. Quatra
6. Semper fidelis
7. Лемберг.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Фанат-2 9:4 Стрийська-2 (Воробус знову перемагає)

Що можна сказати по суперниках? З деякими командами ми вже колись грали раніше, декого бачили у ділі, а з деякими будемо знайомитися. Не скажу, що ми такі сильні, але будемо думати як грати з тією чи іншою командою. Час покаже.

Радує те, що цього разу буде хороший зал із майже стандартними розмірами. Звісно, що зал комерційної академії не порівняти із тим же університетом імені Франка, але принаймні там зроблено ремонт, хороше покриття, хоча не скривлю душею коли скажу що вони трохи слизьке і прийдеться підбирати відповідне взуття.

Першу гру команда «Курсанти» проведе 26 січня, і навіть більше. 26 січня ми зіграємо дві гри.

Спершу, якщо нічого до того часу не зміниться, ми о 18 годині 10 хвилин зіграємо із командою «Semper fidelis», а о 19 годині 55 хвилин на нас очікує зустріч із добре відомою командою «Quatra».

Час щоб підготуватися до матчів ще є, тому тим і зараз будемо займатися. Чесно скажу, ваш автор зараз якраз набрав хорошу форму і тьху-тьху, щоб було до 26 січня без травм.

Як завжди, про всі матчі за участю команди «Курсанти» можна буде прочитати на блозі Воробуса.

Побажайте нам успіху!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Ігорко 13.01.2013 пише:

    Удачі ! нових перемог,та не зазнати смаку поразки!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*